Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

RGP – for offshore og land

Rund branngjennomføring for hylser, rør, borede og støpt hull. RGP kan brukes både offshore og til landbaserte formål.

MCT Brattberg RGP og RGPO er runde kabelgjennomføringer og rørgjennomføringer brukes i høyrisiko- og offshore-miljøer for å minimere fare for spredning av brann, vann, gass, kjemikalier og andre farlige stoffer. Systemet består av en rund gummiramme, gummiblokker og en komprimeringsenhet. Rammen monteres i en marin eller landbasert struktur (skott, vegg eller gulv) og pakkes med gummiblokker som passer for hver kabeldimensjon og rørdimensjon. Kompresjonsboltene strammes for å komprimere gummiblokkene rundt kabler og rør for å få en tett tetning/forsegling eller branngjennomføring.

RGP-systemet kan monteres i hylser, rør, borede og støpt hull. Systemet er tilgjengelig i 12 standard diameterstørrelser. RGPO har en åpning i siden på gummirammen som gjør det mulig å installere gjennomøfringen der hvor det allerede er trukket kabler eller rør.

RGP finnes som de andre MCT-systemene i standardutførelse, EMC-versjon og Ex-versjon.

SFR – hylser til RGP

MCT Brattberg leverer også hylser med eller uten krage – SFR/SFRB. Hylsene finnes også i åpen versjon SFRBO. Hylsene leveres i 7 ulike størrelser S50 til S 200 for å passe de ulike RGP-gjennomføringene.