Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

MCT Brattberg gjennomføringer

Branntette, trykktette og gasstette gjennomføringer for kabler, rør og skinner. Gjennomføringene er beregnet for skott og vegger i både stål, aluminium og betong. MCT Brattberg har internasjonale godkjenninger for alle bruksområder.

MCT Brattberg er verdensledende på design, utvikling og produksjon av kabel og rør gjennomføringer. Selskapet har utviklet seg gjennom årene, for å være rustet til å møte de strengeste krav til kvalitet og sertifisering verden over.

I 1952 patenterte MCT Brattberg systemet, og har siden levert sertifiserte kabel og rør gjennomføringer on og offshore over hele verden. MCT Brattberg står i dag bedre rustet enn noen gang, til å møte de strenge krav dagens marked stiller til brannsikrings-, gjennomførings- og tetteprodukter. MCT som betyr multi cable transit, er blitt et begrep i markedet som borger for høy kvalitet.

Nedenfor finner du kataloger over brann- og gassikre gjennomføringer fra MCT Brattberg. Katalogen "At Sea" dekker produkter til offshore installasjoner, mens "På Land" inneholder produkter for landbaserte formål.

Vi besvarer gjerne dine spørsmål:
Pål Staurung
Sales Manager, spesialfelt offshore
Mobil 47 4169 7008
ps@nortelco.no

Du kan også henvende deg til våre andre salgsingeniører.