Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Verktøy for kabel og installasjon

Nortelco fører høykvalitets kabel- og høyspenningsverktøy fra bl.a. Intercable og Beku. Vi har også kabelsøkere fra 3M og testinstrumenter fra Fluke. Se vår verktøykatalog eller velg produktkategori nedenfor

Intercable Tools GmbH

Nortelco representerer Intercable i Norge. Intercable har hatt en fin utvikling med mange nye produkter tatt fram av Intercable sin egen produkt-utviklingsavdeling gjennom de siste 10 årene. Intercable har sin hovedfabrikk i Brunico, Italia. Nortelco har representert Intercable i Norge siden 1994. Intercable leverer et meget bredt program med verktøy som benyttes av et stort flertall av norske elforsynings-, industri- og installasjonsbedrifter. Intercable leverer utstyr til både lavspent og høyspent.

Beku og Laux Industries GmbH

Beku og Laux produserer et bredt sortiment av mekaniske kutteverktøy med jekkemekanisme for kabler og wire. Produktene holder høy kvalitet og har en spesiell kuttegeometri som gjør dem lette å bruke og gir optimale kutt. Kabelkuttere fra Beku og Laux selges for en stor del til norske everk og el-entreprenører, men også spesialindustri som f.eks offshore. Kuttedimensjonene varierer fra maks tverrsnitt på 34mm til 100mm. Alle produktene er fremstilt i Tyskland. Nortelco lagerfører de mest vanlige dimensjonene.