Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Bruken av cookies

Når du bruker nettstedet nortelco.no, blir enkelte opplysninger om deg som besøkende lagret. Opplysningene blir brukt til å bedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

Bortsett fra informasjonskapsler som er en nødvendig del av selve publiseringsløsningen for nettstedet, Relatude, bruker Nortelco informasjonskapsler for å hente inn statistikk og analysere bruksmønster. Opplysninger om tidspunkt og lengde på besøk, besøkte sider, utførte søk o.l. blir sammenstilt og analysert i statistikkverktøyet Google Analytics.

Vi bruker Google Tag Manager for å hjelpe oss å styre diverse kodesnutter for statistikk og tilpasning. Denne informasjonen bruker vi til videreutvikling av nettstedet og forbedre det for brukerne. Informasjonen er bare tilgjengelig for webredaksjonen i Nortelco og webleverandøren vår (Relatude Webnodes AS). Enkeltbrukere vil ikke kunne identifiseres ut fra disse informasjonskapslene.

Du kan hindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillingene i nettleseren. Dersom innstillingene i nettleseren din godtar informasjonskapsler, er dette å se på som et samtykke etter de norske reglene.