Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Panserslanger

Anaconda SEALTITE® panserslanger / beskyttelsesslanger fra Anamet Europe. For elektriske ledninger og kabler innen matproduksjon, tog & T-bane, industri, samt offshore og onshore.

I mer enn 100 år har Anamet benyttet egne maskiner og teknologi for å produsere panserslanger og nipler som ivaretar kundenes endrede behov. Anamets løsninger har førsteklasses kvalitet og ytelse utviklet i samarbeid med kunder verden over.

Anaconda er anerkjent for sin høye materialkvalitet i fleksible, væsketette panserslanger for elektriske ledninger og kabler. Med produksjon i USA, Canada og Holland, kan Nortelco levere slanger for et hvert behov, med UL, DL CSA og andre godkjenninger, for bruk i alt fra matproduksjon, tog & T-bane, industri, samt offshore og on-shore.

Nortelco lagerfører mange dimensjoner og versjoner av Anaconda SEALTITE® panserslanger og nipler. Produktene bestilles på norske el.nr. Vi leverer omgående, enten som vanlig forsendelse eller som ekspress. Vi har lang erfaring og bred kunnskap om hva som kreves i norske værforhold.

Anamet – originalen er fortsatt best! Mer enn 30 år i bruk i Norge. Se våre utvalgte produkter nedenfor.