Vi søker Salgssjef belysning

– maritim sektor, offshore og utvalgte fastlandsmarkeder

Nortelco Gruppens historie går over 70 år tilbake i tid og har utviklet seg til en velrennomert og spennende virksomhet innen B2B elektro, elektronikk og automasjon. Hovedkontoret ligger på Skullerud i Oslo, med god kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Vår elektrovirksomhet importerer og selger kompetansekrevende produkter og løsninger til blant annet everk, installatører, grossister, offshore og maritim sektor.

Om produktområdet

Nortelco har et solid merkenavn bygget på kvalitetsprodukter, sterk faglig kompetanse og god kundeservice. Våre belysningsprodukter omfatter flomlys, helidecksystemer, søkelys, hinderlys, navigasjonslys, armaturer, signalutstyr, lanterner etc. Sortimentet omfatter både industri- og Ex-versjoner. Innen flomlys har vi også vår egen Nortelco MultiLED-serie. Vi leverer også elektromateriell til den maritime sektoren som et supplerende produkt. Våre kundegrupper er verft, rederier, offshore, fiskeoppdrett og havner, men også utvalgt landbasert industri.

Rolle og ansvar

Vi har vekstambisjoner innen området. Som salgssjef vil du drive utadrettet teknisk salgsarbeid og ha ansvaret for utviklingen av produktområdet. Viktige oppgaver vil være teknisk rådgiving og praktisk problemløsning for kunder. Du vil ha et tett samarbeid med våre utenlandske leverandører. Som salgssjef vil du ha stor påvirkningsmulighet på satsningsveiene fremover.

Du vil få solid produktopplæring, samt innføring i våre andre elektroprodukter med hovedvekt på offshore-delen. Stillingen krever at du har motivasjon og evner til å tilegne deg omfattende produktrelatert, teknisk kunnskap.

Vi ønsker deg som har

  • Bakgrunn som elektroingeniør, skipselektriker og/eller lysteknisk bakgrunn
  • Sterk interesse for salg og resultater
  • En systematisk arbeidsform
  • Motivasjon for å reise til utvalgte kundegrupper
  • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi tilbyr

  • Stor individuell frihet og utviklingsmuligheter
  • Korte beslutningsveier og medbestemmelse
  • Et sterkt faglig miljø med trivelige kolleger og mye aktivitet
  • Gode betingelser inkl. bilordning


For ytterligere informasjon kontakt Espen Nysted, mobil 9161 4650
Søknad med CV sendes tml@nortelco.no
Søknadsfrist: Snarest
Stillingstype: Heltid
Arbeidssted: Skullerud, Oslo