Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Vaskestasjoner

Tømming av bil og henger samtidig med dobbel kapasitet. Kunden ønsket å doble tømmekapasitet og vaskekapasitet av tankbiler, det var vår utfordring.

Etter montasje av den nye vaskestasjonen ved Tine meierier Ålesund er det nå mulig og tømme både bil og henger samtidig, eller vaske bil og henger samtidig, på to linjer på en gang Takket være lang erfaring, genuin tankegang og mot til å prøve har vi sammen med Tine meieriet Vest, Ålesund gjort akkurat dette.

Med ekstra store rørgater og meget god kapasitet er dette et anlegg som fungerer helt etter ønske fra kunden, og vi har i praksis doblet mottakskapasiteten for kunden.

Det høres litt rart ut for uinnvidde, men ved hjelp av shunter og ventiler, og ikke minst et flott PLS-program er dette faktisk mulig. Har du et lignende behov ser vi gjerne på dette for deg.

Som automasjonspartner er Braadland Automasjon en av de best renommerte innen bransjen. Vi påtar oss alle typer oppdrag innen automasjon, fra de små anleggene til store fabrikker og styringer. Kontakt oss for en uforpliktende prat, det lønner seg ofte.