Termografi, IR og inspeksjon

Vi leverer termokameraer/infrarøde kameraer fra Fluke, Wuhan Guide Infrared, Opgal Optronic Industries, Avon Protection Systems og Hikvision. Produktsortimentet omfatter kameraer for industri, installasjon, bygg, politi, brann- og redning etc. Vi har i tillegg inspeksjonskameraer fra TvbTech.

Nortelco Electronics AS har blitt Adeptor AS

Vi skiftet navn 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme!
Endringen gjelder Elektronikk og Automasjon, se vår nye webside – www.adeptor.no

Elektro
vil fortsatt være Nortelco AS – www.nortelco.no

Mange bruksområder

Bruken av termografikamera er nesten uendelig, det kan brukes overalt der det er temperaturforskjeller. Noen begrensinger er det, en må bla være obs på refleksjonsfaktoren. Dette gjelder blanke overflater som kan gi reflekser fra andre varmekilder. Et godt eksemplet er hvis man ser mot et vindu vil en ikke se gjennom vindu, men refleksjonen av varmen av deg selv i vinduet.

Nortelco Electronics har lang erfaring innen termografi og vi har et stort utvalg av termografikameraer til de fleste formål. Vi har kompetansen til å gi deg den rette veiledningen og anbefaling for å finne det riktige kameraet for ditt behov. Vi kan være behjelpelig med opplæring i bruken av kamera og softwaren hvis dette er ønskelig.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.