Systemløsninger

Vi har kunnskapen og erfaringen som gjør at vi kan påta oss alt fra de største til de minste oppgaver innen automatisering.

Vi leverer automasjonsløsninger på alle nivåer. Enten det er et stort anlegg eller en liten styring som bare skal kontrollere en eneste hendelse, vi kan hjelpe dere. Anlegg innen skogsindustrien, asfaltbransjen, miljøsektoren (avfallsanlegg), sorteringsanlegg, pakkebånd, transportbånd, veie-/vektanlegg og større doseringsanlegg er eksempler på hvor vi kan levere automasjonsløsninger.

Vi har siden 1974 (tidligere Ing. Egil Braadland AS, også kjent som Braadland Automasjon) levert styringer til prosessindustrien som eksempelvis TINE. Dette er en av de mest krevende kundene vi kan ha på grunn av alle forholdsregler knyttet til næringsmidler. Ved å ha levert velfungerende anlegg til denne bransjen, er vi også trygge på at vi kan klare alle andre bransjer.

Det er i utgangspunktet fantasien som begrenser hva som kan automatiseres, og kostnadene som avgjør hvor langt det er lønnsomt å gå. Mange områder vi aldri tenkte på før er helt naturlig automatisert i dag uten at vi egentlig har merket dette (robotplenklipper, støvsugerrobot etc).

Nortelco Electronics AS blir Adeptor AS

Vi skifter navn 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner forblir de samme!
Endringen gjelder Elektronikk og Automasjon, og vi får ny webside i begynnelsen av januar – www.adeptor.no
Elektro vil fortsatt være Nortelco AS.