Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Precompliance testing

Tektronix leverer et komplett system, bestående av spektrumanalysatorer, programvare og tilbehør, for å gjøre en full pretest for compliance.

EMCVu er en opsjon til Tektronix sin SignalVu programvare for RSA sanntids spektrumanalysatorer. EMCVu er en alt-i-ett programvare for precompliance test og debugging, som kan benyttes på alle Tektronix sine spektrumanalysatorer, fra den enkleste USB baserte til benkmodellene. Med denne løsningen får utviklere og testpersonell en hurtig, nøyaktig og kostnadseffektiv løsing for å vurdere om nye design er klare for å sendes til endelig godkjenning hos testhusene. EMCVu har ferdige parametere for tilbehøret som leveres fra Tektronix, men brukerne kan lett endre disse for å benytte eget testutstyr sammen med spektrumanalysator og programvare. EMCVu inkluderer også rapportgenerering.

Tektronix spektrum analysatorer leveres i mange varianter og alle kan benyttes med EMCVu programvaren. De enkleste modellene er USB baserte og gir en meget fleksibel og økonomisk løsning med gode spesifikasjoner. I tillegg leverer Tektronix benkmodeller i ulike varianter. Se kategorien Spektrumanalysatorer for mer informasjon.

EMI/EMC test tilbehør leveres som komplett pakke eller som enkeltkomponenter. Pakken består av antenner, LISN (Line Impedance Stabilization Networks) og EMC forforsterkere. Alt Tektronix tilbehør er forhåndsdefinert i EMCVu programvaren. Det betyr at faktorer for tap og forsterkning allerede er tatt hensyn til i programvaren og tas med i målingene underveis. Dette er gjort for ytterligere å forenkle oppsettet og hjelpe brukerne til bedre måleresultater.