Powersensorer

LadyBug Technologies betyr topp ytelse innen power sensorer: 9kHz til 40GHz og 80dB dynamisk område

Ladybug produserer et bredt utvalg av høykvalitets NIST sporbare USB RF power sensorer. Sensorene er komaptible med Windows XP, Win 7, 8 og Win 10, i 32 og 64 bit systemer. Det tilbys LINUX kompatible sensorer, i tillegg til de eneste tilgjengelige SPI og I2C power sensorene i markedet. Med den patenterte NoZero NoCal funksjonaliteten, er det ikke nødvendig å nullstille eller kalibrere før man gjør målinger, selv ikke for lavnivå målinger som krever høy nøyaktighet. Det er bare å koble til og måle. Sensorene er huset i et robust metallkabinett for holdbarhet og med flere typer konnektorer som N, SMA, 3,5mm og 2,92mm, sånn at man kan oppnå best mulig tilpasning. Det leveres ubegrenset, fleksible applikasjoner for bruk med produktene, uten pristillegg. Ladybug dekker RF og mikrobølge markedet med tre sensortyper.
- General Purpose sensorer, sann RMS sensorer for svært nøyaktige målinger på ethvert signal enhvert modulasjonsformat eller båndbredde.
- Puls sensorer, som gir statistisk pulsinformasjon som peak- og puls power, duty cycle og crest faktor på pulsmodulerte signaler, såvel som gjennomsnittlig CW power.
- Pulse Profiling sensorer, som gir time domain kurvevisning av modulasjonsinformasjon i tillegg til målingene som puls sensorne gjør.