procentec_profitrace
procentec_profitrace
procentec_profitrace_LiveList
procentec_profitrace_LiveList
procentec_profitrace_MessageVindu
procentec_profitrace_MessageVindu
procentec_profitrace_MessageVindu1
procentec_profitrace_MessageVindu1
procentec_profitrace_Oscilloskop
procentec_profitrace_Oscilloskop
procentec_pa-probe_ultra
procentec_pa-probe_ultra

PROCENTEC PROFIBUS Troubleshooting Toolkit

ProfiTrace feilsøkingskit i 3 utgaver – Standard, Plus og Pro

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

ProfiTrace er et viktig verktøy for feilsøking og vedlikehold. Det er en av markedets kraftigste mobilanalysatorer for PROFIBUS-nettverk. Tusenvis av brukere drar nytte av dette verktøyet daglig. Standardsettet inkluderer en blå bæreveske med ProfiCore maskinvare, ProfiTrace programvarelisens, oscilloskop programvarelisens, TAP-kontakt og bruksanvisning. Se SPESIFIKASJONER-fanen for en oversikt over hva som er inkludert i de forskjellige settene.
Produktnummer: 37020, 37021, 38022
BESKRIVELSE

Teknikeren kan med ProfiTrace og en datamaskin feilsøke PROFIBUS-nettverk. ProfiTrace består av en programvarepakke og en USB-enhet (ProfiCore) som er mindre enn de fleste multimeter. Det er en praktisk ting å ha i PC-vesken til alle som gjør feilsøking og vedlikehold av PROFIBUS. I tillegg til tradisjonell bussanalyse, har den mange utvidede funksjoner.

1 stk ProfiCore maskinvareenhet er standard i alle sett og er påkrevd for å bruke ProfiTrace-programvaren og lisensene i det nåværende settet. Programvaren kan installeres på flere datamaskiner ettersom lisensene er koblet til maskinvaren, ProfiCore. Men en datamaskin om gangen kan være koblet til maskinvaren. ProfiTrace er et utmerket verktøy for oppstartovervåking, vedlikehold og feilsøking av PROFIBUS. Den avslører klassiske feilkilder som støy, refleksjoner, feil terminering etc.

SPESIFIKASJONER
Ultra Standard 37020
Blue carrying case
ProfiCore Ultra hardware
ProfiTrace 2 software
ScopeWare oscilloscope software
Tap Connector
User manual
Ultra Plus 37021, additions to Ultra Standard
Topology Scan software
Ultra Pro 38022, additions to Ultra Plus
ProfiCaptain software
PA-Probe for PA network measurements
OPC Server (Client)
DOKUMENTASJON