procentec_atlas

PROCENTEC Atlas – Diagnostikk av Industrielt Ethernet

For Industrielt Ethernet, PROFINET og Ethernet/IP
Dette kompakte og effektive verktøyet gir deg overblikk over nettverkshelsen.
Produktnummer: Atlas
BESKRIVELSE

Atlas er et diagnostisk verktøy for Industrial Ethernet.

Behovet for høy ytelse, integrasjon mellom fabrikkinstallasjoner og IT-systemer, har ført til en økende aksept av Industrial Ethernet i industriell automatisering. Med dette fortsetter systemkompleksiteten å øke. Vårt Atlas-produkt er en utmerket løsning for diagnostikk i nettverket ditt. Det kan forhindre deg fra uventet og dyrt nedetid. Atlas er for fjernovervåking av installasjonen. Det er en kompakt enhet i et robust design.

Et verktøy for å forstå nettverket

Atlas er installert på en DIN-skinne. Den kobles til ditt industrielle nettverk for Industrial Ethernet og ber om relevant info fra det. En webside hjelper deg med å se info. Ingen ekstra programvareinstallasjoner er nødvendige.

Oversikt over enhetene i nettverket

En av Atlas hovedfunksjoner er den dynamiske topologioversikten. Det er en grafisk oversikt og viser alle enhetene i nettverket og hvordan de er koblet til. Dette inkluderer også informasjon om separate enheter. På denne måten får du informasjon om (mulige) problemer i nettverket ditt.

Kvaliteten på nettverket ditt

Atlas kan også gi deg verdifull informasjon om nettverketskvalitet. Dette kan sees via Q-faktorfunksjonen (Quality factor). Det er et tall fra 0 til 5000 eller 0 til 100%. Det er også et trafikklysdisplay som gir en enklere oversikt over nettverkskvaliteten i tre farger (rød = ikke ok, gul = ikke så ok, grønn = ok)

For å få en ide om Atlas-programvaren, se en live installasjon via https://atlas.procentec.com/#/ethernet (brukernavn og passord: engineer)

Dine fordeler

  • Nettverksovervåkning
  • Installeres via DIN-skinne
  • Ingen programvare kreves da infoen gjøres tilgjengelig via en webside
  • Kompakt og robust konstrusjion
  • 24/7 tilgjenglighet
SPESIFIKASJONER
Mål: 120mm × 65mm × 120mm
Vekt: 680 gram
Materiale: Metall
Montering: DIN-skinne (minst 65 mm bred)
Driftstemperatur: ‐20°C till + 60°C
IP20
USB-inngang
FCC og CE
DOKUMENTASJON