Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

PLS/programmering

Programmerbar Logisk Styring (PLS)

Braadland Automasjon leverer komplette løsninger fra de fleste PLS-fabrikater. Vi har likevel noen fabrikater vi ønsker å preferere ut fra de oppgaver som skal gjøres.

Dette gjøres alltid i samarbeid med kunden og vi erstatter likt utstyr med likt fabrikat, dersom ikke noe annet ønskes. Vi har utvidet erfaring på Omron, Eaton, Siemens, Wago, Beijer, Schneider, Vipa og mange andre merker. Kontakt oss for en prat, så finner vi løsningen til deg.

Det er ikke lett å velge rett type PLS da disse gjerne har forskjellige bruksområder, men det er her vår styrke ligger, vi kan være med å bestemme for deg, eller foreslå hvilken løsning du bør velg for å oppnå maksimal utnyttelse av både PLS- og I/O-utstyr.

En PLS er en «industriell datamaskin» som går i sirkel hele tiden. Den gjør nøyaktig det samme gang etter gang, og vi har ikke noe annet utstyr som kan erstatte en PLS hvor vi skal ha samme oppgave gjort gjentagende antall ganger. Innen hver «sirkel» gjør PLS-en mange oppgaver i såkalte sidesprang, men gjentar de samme sidesprangene neste gang også. Det er derfor en PLS er så anvendelig og brukbar til nesten alt.

PLS kom for fult i industriell sammenheng mot midten/slutten av 1980-tallet. Nytt utstyr kommer årlig og er bedre enn siste versjon. Det betyr ikke at forrige versjon er kassabel, men at den nye kan enda mer.

plc_manufacturers