PLS, Remote IO

Programmerbare Logiske Styresystemer (PLS). Her vil vi vise frem noen av våre produkter. Vi begynner med en CPU fra Yaskawa VIPA Controls som er en av komponentene i vår rimeligste PLS startpakke.

300S med sin SPEED7 prosessor gjør dette systemet til et av de raskeste og mest effektive i verden. Det kan programmeres med WinPLC7 fra Vipa eller STEP7 fra Siemens.

CPUer med SPEED7 teknologi overbeviser våre kunder ikke bare med sin enestående hastighet. Respons og signalbehandlingstid kan senkes om nødvendig med den ideelle SPEEDbus fra VIPA.

Den unike MemoryManagement (minneutvidelse konseptet) fra VIPA gjør minnetilpasning til en enkel endring av MicroMemoryCard uten å skifte ut CPU. Vårt verdensomspennende anerkjent AdvancedKnowHow-Protect er tilgjengelig for å beskytte din programløsning. Det attraktive utvalget av integrerte kommunikasjonsgrensesnitt som Ethernet sikrer deg komfort og fleksibilitet.

Spesielt fordelaktig: Driften av våre 300S CPUer er mulig uten et ekstra minnekort. Om nødvendig kan det integrerte arbeidsminnet utvides individuelt opp til 8MByte med VIPA MCC - MemoryConfigurationCard - avhengig av CPU type. Vipa 300S-CPU vokser med ditt program. Alle 300S CPUer er som standard utstyrt med Ethernet for PG / OP kommunikasjon.

Våre 300S COMPACT CPUer med integrert SPEED7 teknologi og I / O periferi er spesielt egnet for kostnadssensitive applikasjoner. Våre 300S er egnet for nesten enhver krevende applikasjon med sin høye ytelse, skalerbart minne og de enestående kommunikasjonsmuligheter.