PLS, Remote I/O

Programmerbare Logiske Styresystemer (PLS). Yaskawa VIPA 300S er svært effektive og prisgunstige CPU-er i vår PLS startpakke. Med Helmholz TB20 distribuert feltbus I/O-system tilbyr vi svært bredt og gjennomtestet modulsystem med hot-swap.

Nortelco Electronics AS har blitt Adeptor AS

Vi skiftet navn 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme!
Endringen gjelder Elektronikk og Automasjon, se vår nye webside – www.adeptor.no

Elektro
vil fortsatt være Nortelco AS – www.nortelco.no

Yaskawa VIPA 300S

Yaskawa VIPA 300S med sin SPEED7-prosessor gjør dette systemet til et av de raskeste og mest effektive i verden. Det kan programmeres med WinPLC7 fra Yaskawa VIPA Controls eller STEP7 fra Siemens.

CPU-er med SPEED7-teknologi overbeviser våre kunder ikke bare med sin enestående hastighet. Respons og signalbehandlingstid kan senkes om nødvendig med den ideelle SPEEDbus fra VIPA.

Den unike MemoryManagement (minneutvidelse konseptet) fra VIPA gjør minnetilpasning til en enkel endring av MicroMemoryCard uten å skifte ut CPU. Vårt verdensomspennende anerkjent AdvancedKnowHow-Protect er tilgjengelig for å beskytte din programløsning. Det attraktive utvalget av integrerte kommunikasjonsgrensesnitt som Ethernet sikrer deg komfort og fleksibilitet.

Spesielt fordelaktig: Driften av våre 300S CPU-er er mulig uten et ekstra minnekort. Om nødvendig kan det integrerte arbeidsminnet utvides individuelt opp til 8MByte med VIPA MCC - MemoryConfigurationCard - avhengig av CPU type. Vipa 300S-CPU vokser med ditt program. Alle 300S CPUer er som standard utstyrt med Ethernet for PG / OP kommunikasjon.

Våre 300S COMPACT CPUer med integrert SPEED7 teknologi og I / O periferi er spesielt egnet for kostnadssensitive applikasjoner. Våre 300S er egnet for nesten enhver krevende applikasjon med sin høye ytelse, skalerbart minne og de enestående kommunikasjonsmuligheter.

Helmholz TB20 I/O System

TB20 I/O-systemet gir deg mulighet til å designe gjennomtestede, effektive og svært allsidige løsninger uavhengig av feltbus. 

En låsemekanisme sikrer at alle moduler raskt kan monteres og festes på DIN-skinner med en garantert pålitelig elektrisk tilkobling. På samme måte kan alle moduler enkelt og raskt fjernes for vedlikehold og/eller utvidelser av systemet. Moduler leveres som komplette monterte enheter og kan installeres umiddelbart.

Hot-swap gjør det mulig å bytte individuelle moduler raskt, mens resten av systemet fortsetter å kjøre. Utformingen av modulene sørger for at hver kanal kan merkes tydelig og lett kan leses under drift. Tildelingen av terminalen til rett LED-display blir derfor enkel. 

Modulene har en kompakt og robust fysisk utforming med elektriske kontakter velegnet for industriell bruk (IP20).

Helmholz TB20 Toolbox software gjør det enkelt å designe et metodisk og godt system. Denne programvaren gjør det også mulig å foreta sanntidsanalyse, laste inn konfigurasjoner og søke etter innstillingsfeil. TB20 Toolbox kan også kjøre simuleringer allerede før maskinene settes i drift. Det er også fra dette programmet at du foretar merking og PLS-adresseringen.