Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn

Olje & Gass

Nobel Weighing Systems har i flere tiår verdens mest pålitelige trykktransmittere med den laveste totalkostnaden for olje- og gassindustrien. Produktene brukes i det nordlige Alaska, Nordsjøen, New Mexico, Nigeria, Houston etc. Transmitterne spiller en vital rolle i oljeproduksjon og -transport.

Nobel Weighing Systems leverer de mest robuste trykktransmitterne i bransjen, og produktene har bevist å innfri de høyeste kravene. De tåler påkjenninger i form av ekstreme temperaturer, aggressive eller slipende materialer noe som gir maksimal produktivitet, sikkerhet og avkastning på investeringene.

Produktene er ideelle for et vidt spekter av bruksområder slik som kontroll av boretrykk, brønnstimulering, kjemiske tilsetninger, sementering, løft av boreslagg, riggsikkerhet, gjennomstrømningstrykk, kompressorer og pumper.

Det avanserte designet sørger for minimal påvirkning fra prosessporten med hensyn til nullpunkt og forsterkning. Det finnes et stort utvalg av prosessporter og elektriske tilkobling. Kundetilpasninger gjøres både med hensyn til størrelse, prosesstilkobling og elektrisk tilkobling, Produktene tåler aggressive medier og er stabile over et stort temperaturområde.