Nyhet
guide_IR236_01
guide_IR236_01
Nyhet
guide_IR236_02
guide_IR236_02

Guide Sensmart IR236 Termisk kamerasystem for feberscanning

Mål kroppstemperatur fra trygg avstand med ±0.3 ℃ nøyaktighet
Blant annet egen for inspeksjon, karantene og medisinsk diagnose.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: IR236
BESKRIVELSE

Guide IR236 IR Fever Warning Systems brukes til massefeber-screening på overfylte offentlige steder, som hjelper til med å oppdage personer med potensiell feber og kan inneholde eller begrense spredningen av viruset gjennom identifisering av infiserte individer som viser febersymptomer. GUIDE IR236 kombinerer avansert teknologi som termografi målingsalgoritme for menneskelig kroppstemperatur og intelligent ansiktssporing av AI for å gjøre utstyret nøyaktig og enkelt å bruke.

IR236 utstyrt med forskjellige kraftige funksjoner. Sporing av flere mål samtidig kan sikre at ingen mål uteglemmes. Egendefinerte advarselssoner og høye temperaturskjermingsinnstillinger kan unngå forstyrrelser fra andre høytemperaturobjekter. Når de oppdager menneskene med feber, støtter den automatisk advarsel, sporing og fotografering for lagring, som er praktisk å spørringer og klassifisering. GUIDE IR236 er det ideelle utstyret for forebygging av epidemier på offentlige steder som flyplasser, stasjoner, fabrikker, skoler og kommersielle sentre.

Høyere effektivitet for temperaturdeteksjon for screening av massefeber

Temperaturscreening for flere mennesker på samme tid, ingen grunn til å stoppe. Temperaturovervåking i sanntid hvor som helst i synsfeltet.

Tryggere temperaturscreening opptil 8 meter unna.

Automatisk advarsel og fotografering for lagring når personer med feber blir identifisert, noe som reduserer arbeidsmengden til operatøren. Og historiske data kan sjekkes gjentatte ganger for enkel opptak og sporing.

Bruksområder

Storskala temperaturscreening av flyplasser, jernbanestasjoner og mer for å kontrollere og redusere spredning av virus med febersymptom, som Covid-19, Ebola, SARS og Zika.

SPESIFIKASJONER
Adopts 400x300 infrared uncooled Vox detector
Automatically focus on a passenger's face and sound an warning when a person with a fever is identified
Accurate single-point and multi-point high temperature tracking and warning
AI deep learning algorithm based on neural network, more accurate temperature detection and lower false warning rate
Equipped with black body, real-time temperature calibration, higher accuracy
Stand-type, easy to deploy, standard PC with powerful analysis software
DOKUMENTASJON