fluke_v3001_FC

Fluke v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

NOK 2 189,- (eks. mva.)

Se det. Lagre det. Del det.
Produktnummer: FLK-V3001FC
BESKRIVELSE

Alle fakta, ute i felten. Fluke v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect®-appen med ShareLive™-videosamtaler.

Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret eller en bærbar PC på trygg avstand.

Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Fluke v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul er en fullt funksjonell DC-spenningsmåler som overfører DC-spenningsmålinger trådløst til andre Fluke Connect®-aktiverte hovedenheter, som er oppført nedenfor.

  • Fluke 3000 FC DMM
  • Fluke Ti200/300/400 infrarøde kameraer
  • PC via pc3000 FC-adapter (tilleggsutstyr)
  • Fluke Connect-mobilapp

Med Fluke v3001 FC trådløs DC-spenningsmodul kan du:

  • Måle opptil 1000 V DC
  • Bruke den som et frittstående måleinstrument, eller som en del av systemet
  • Bruke loggfunksjonen for registrering og lagring av opptil 65 000 avlesninger
SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON