fluke_v3000_FC

Fluke v3000 FC trådløs AC-spenningsmodul

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

NOK 1 915,- (eks. mva.)

Se det. Lagre det. Del det.
Produktnummer: FLK-V3000FC
BESKRIVELSE

Alle fakta, ute i felten. Fluke v3000 FC trådløs AC-spenningsmodul er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect®-appen med ShareLive™-videosamtaler.

Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til v3000 FC trådløs AC-spenningsmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret eller en bærbar PC på trygg avstand.

Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Fluke v3000 FC trådløs AC-spenningsmodul er en fullt funksjonell AC-spenningsmåler som overfører AC-spenningsmålinger trådløst til andre Fluke Connect®-aktiverte hovedenheter, som er oppført nedenfor.

  • Fluke 3000 FC DMM
  • Fluke Ti200/300/400 infrarøde kameraer
  • Datamaskin via pc3000 FC-adapter Fluke Connect-mobilapp (tilbehør)

Med Fluke v3000 FC trådløs AC-spenningsmodul kan du:

  • Måle opptil 1000 V AC med sann RMS
  • Bruke den som et frittstående måleinstrument, eller som en del av systemet
  • Bruke loggfunksjonen for registrering og lagring av opptil 65 000 avlesninger
SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON