fluke_t3000FC

Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen, kontaktometer

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 1 709,- (eks. mva.)

For laboratorienøyaktighet hvor enn du befinner deg.
Produktnummer: FLK-T3000FC
BESKRIVELSE

Se det. Lagre det. Del det.

Alle fakta, ute i felten. Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect®-appen med ShareLive™-videosamtaler.

Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til t3000 FC trådløs temperaturmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret eller en bærbar PC på trygg avstand.

Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen overfører målinger trådløst til andre Fluke Connect®-aktiverte hovedenheter, som er oppført nedenfor.

  • Fluke 3000 FC DMM
  • Fluke Ti200/300/400 infrarøde kameraer
  • PC via pc3000 FC-adapter (tilleggsutstyr)
  • Fluke Connect-mobilapp

Med Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen kan du:

  • Bruke den som et frittstående måleinstrument, eller som en del av systemet
  • Bruke loggfunksjonen for registrering og lagring av opptil 65 000 avlesninger
SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON