Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_t3000FC

Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen, kontaktometer

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

For laboratorienøyaktighet hvor enn du befinner deg.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLK-T3000FC
BESKRIVELSE

Se det. Lagre det. Del det.

Alle fakta, ute i felten. Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen er en del av en serie med trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect®-appen med ShareLive™-videosamtaler.

Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til t3000 FC trådløs temperaturmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret eller en bærbar PC på trygg avstand.

Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen overfører målinger trådløst til andre Fluke Connect®-aktiverte hovedenheter, som er oppført nedenfor.

  • Fluke 3000 FC DMM
  • Fluke Ti200/300/400 infrarøde kameraer
  • PC via pc3000 FC-adapter (tilleggsutstyr)
  • Fluke Connect-mobilapp

Med Fluke t3000 FC trådløs temperaturmodul av K-typen kan du:

  • Bruke den som et frittstående måleinstrument, eller som en del av systemet
  • Bruke loggfunksjonen for registrering og lagring av opptil 65 000 avlesninger
SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON