Nyhet
fluke_ii910
fluke_ii910
Nyhet
fluke_ii910_02
fluke_ii910_02
Nyhet
fluke_ii910_03
fluke_ii910_03
Nyhet
fluke_ii910_04
fluke_ii910_04
Nyhet
fluke_ii910_05
fluke_ii910_05

Fluke ii910 sonisk lekkasjekamera

Finn krypstrøm og lekkasjer raskt, 2–100 kHz, opptil 120 meters avstand

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 232 549,- (eks. mva.)

Bruksområder som corona/krypstrømmer, trykkluftlekkasjer, gasslekkasjer og vakuumlekkasjer som er vanskelige å oppdage. Ytterligere mulighet for delvis utslippsdeteksjon.
Produktnummer: FLK-II910
BESKRIVELSE

De fleste produsenter vet at ulike lekkasjer finnes, men det har ofte vært for tidkrevende og anstrengende å ta finne dem – til nå. Med Fluke ii900 eller ii910 og minimal trening, kan vedlikeholdsteknikere sjekke lekkasjer i løpet av typisk vedlikeholdsrutine – selv ved full produksjon.

Akustiske/soniske lekkasjekameraer fra ii900-serien lar teknikere se lyden, mens de skanner slanger, beslag og tilkoblinger for lekkasjer. Det innebygde settet av små følsomme mikrofoner genererer et spekter av desibelnivåer per frekvens. Basert på dette resultatet beregner en algoritme et lydbilde, kjent som SoundMap™ et visuelt/synlig bilde. SoundMap tilpasses automatisk avhengig av det valgte frekvensnivået slik at bakgrunnsstøy blir filtrert ut, noe som gjør det utrolig enkelt å oppdage lekkasjer av komprimert gass.

Kort sagt en bedre måte å oppdage trykkluftlekkasjer, gasslekkasjer, damplekkasjer og vakuumlekkasjer. I tillegg gir ii910 økt følsomhet for å oppdage lekkasjer som er mindre eller lenger borte.

Den usynlige trusselen... som du nå kan se

Delvise utslipp som kan være svært alvorlige, kan du vil kunne overvåke raskt og enkelt. Enten du inspiserer isolatorer, transformatorer, brytere eller høyspenningsledninger, må du være sikker på at du oppdager et problem raskt og tidlig. Delvise utslipp som ikke blir kontrollert, kan føre til strømbrudd, brann, eksplosjoner eller død fra lysbuer/kortslutninger. I tillegg til faren for menneskeliv og miljø, kommer risiko for svært kostbar nedetid.

Fluke ii910 sonisk presisjons lekkasjekamera er det perfekte verktøyet for høyspentelektrikere/høyspentmontører, elektro testingeniører og nettvedlikeholdslag som kontinuerlig inspiserer og vedlikeholder kraftdistribusjonsnettet og industrielt høyspenningsutstyr. ii910 gir en trygg, rask og enkel måte å oppdage og lokalisere delvis utslipp for å opprettholde kraftforsyningen og forhindre katastrofale hendelser. Med SoundSight™-teknologien, oversetter ii910 lydene som den hører til en visuell fremstilling så at du raskt kan finne problemområder. ii910 muliggjør tidligere oppdagelse av problemer og letter vedlikeholdsplanleggingen ved et frekvensområde på 2-100 KHz.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Få mer gjort med de samme luftkompressorene – utsett kostnadene ved innkjøp av en ekstra kompressor.
Sørg for skikkelig lufttrykk til pneumatisk utstyr.
Reduser energikostnader.
Reduser tiden det tar å finne lekkasjer.
Forbedre påliteligheten til produksjonslinjen.
Unngå nedetid i kraftforsyningen ved tidlig og riktig vedlikehold.
DOKUMENTASJON