fluke_ii900
fluke_ii900
fluke_ii900_02
fluke_ii900_02

Fluke ii900 sonisk lekkasjekamera

Sonisk lekkasjekamera for raskt å finne luftlekkasjer

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke kjører sin største kampanje noensinne fra 1. sept til 15. des 2020. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 168 989,- (eks. mva.)

Finn luftlekkasjer raskt med det akustiske kameraet Fluke ii900 sonisk lekkasjekamera. Dette produktet gjør det raskt og enkelt å finne vakuum- og luftlekkasjer for vedlikehold av trykkluftsystemer, maksimering av produksjon og reduksjon av energikostnader.
Produktnummer: FLK-II900
BESKRIVELSE

Fluke ii900 sonisk lekkasjekamera er utstyrt med en rekke mikrofoner for å utvide synsfeltet. Det gjør vedlikeholdsteamene i stand til å lokalisere luft-, gass- og vakuumlekkasjer i trykkluftsystemer raskt og nøyaktig – selv i områder med mye støy. Den nye SoundSight™-teknologien er spesielt utviklet for produksjonsanlegg med mye støy, og den er enkel å lære og ta i bruk. På den sjutommers LCD-berøringsskjermen legges et SoundMap™ over et fotografi for rask identifisering av lekkasjestedet. Med det ukompliserte og intuitive grensesnittet kan teknikere isolere lekkasjens lydfrekvens for å filtrere ut høy bakgrunnsstøy. Teamet kan inspisere hele anlegget på bare noen timer – mens driften går for fullt . For første gang er det raskt og enkelt å påvise nødvendige reparasjoner av luftlekkasjer for å sikre effektiv drift og reduserte energikostnader. Bilder kan lagres og eksporteres for bruk i rapporter. Nå trenger du aldri overse en luftlekkasje igjen.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Få mer gjort med de samme luftkompressorene – utsett kostnadene ved innkjøp av en ekstra kompressor.
Sørg for skikkelig lufttrykk til pneumatisk utstyr.
Reduser energikostnader.
Reduser tiden det tar å finne lekkasjer.
Forbedre påliteligheten til produksjonslinjen.
DOKUMENTASJON