fluke_VT40

Fluke VT04 visuelt IR-termometer

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

Feilsøkingsverktøy med et infrarødt varmekart fyller tomrommet mellom billige IR-termometre og mer kostbare termokameraer.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLK-VT04 GLOBAL
BESKRIVELSE

De kompakte og intuitive visuelle IR-termometrene VT04A og VT04 blander et visuelt bilde med et varmekartoverlegg. Dette gjør det lettere å finne ut hvor problemer befinner seg. For optimal bærbarhet kan du velge VT04A-modellen som kommer ned en myk veske og 4 AA-batterier som lett kan byttes i felten. Hvis du foretrekker et Li-ion oppladbart batteri og en hard veske, bør du velge VT04-modellen.

Gjør mer med VT04. Se mer, finn mer, få mer bevis.

Se mer. Bland visuelt og infrarød.

Se problemene i kontekst ved å blande visuelt bilde og infrarødt varmekart, og få detaljene du trenger ved å velge ett av fem blandemoduser på skjermen. Identifisere hvor problemet befinner selv raskt – NÆRME og FJERNT-modus justere de visuelle og termiske lensene automatisk – selv fra en så nær avstand som 15 cm (6 tommer). Oppnå nøyaktige temperaturmålinger uten å ta øynene vekk fra skjermen. Senterboksen for måling viser det nøyaktige området som måles. Fyll inn senterboksen med målet og sørg for at du ikke måler bakgrunnen.

SPESIFIKASJONER
Blanding av visuelt bilde og infrarødt varmekart – Finn den nøyaktige plasseringen til det potensielle problemet ved å blande det visuelle bildet med varmekartoverlegget med 0, 25, 50, 75 og 100 % infrarød med et knappetrykk
NÆRME- og FJERNT-modus – Juster de visuelle og termiske lensene for å identifisere hvor problemet befinner seg
Senterboks for måling – Se det nøyaktige området som måles på skjermen
Temperaturalarmer og automatiserte overvåkningsfuksjoner – Identifiser forbigående problemer ved å overvåke utstyr over tid eller motta varslinger når en temperatur er utenfor det forventede området
Varm- og kald-markører – Identifiser de varmeste og kaldeste punktene i synsfeltet umiddelbart
Lagre i .bmp- eller .is2.-format – Velg .bmp når alt du trenger er bildet, eller bruk .is2-formatet som kan redigeres i SmartView®-programvare
SmartView®-rapportprogramvaren – Optimaliser bildeblanding og palett og opprett profesjonelle rapporter raskt
Utformet i lommeformat – Lett tilgjengelig når du trenger det, passer fint i verktøybaggen eller lommen
Intuitivt grensesnitt – Begynn å arbeide så snart du tar det ut av esken
Hard eller myk veske – Beskytt ditt visuelle IR-termometer med en myk veske (VT04A) eller hard veske (VT04)
Batterivalg – Velg måten du helst vil gi strøm til IR-termometeret på: 4 AA-batterier (VT04A) eller et oppladbart litium-ionbatteri (VT04)
DOKUMENTASJON