fluke_VT02

Fluke VT02 visuelt IR-termometer

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 15. feb til og med 30. juni 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

Feilsøkingsverktøy med et infrarødt varmekart fyller tomrommet mellom billige IR-termometre og mer kostbare termokameraer.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLK-VT02
BESKRIVELSE

Det er alt du ønsker deg, men til nå har det ikke eksistert.

VT02 Visual IR Thermometer kombinerer brukervennligheten til et infrarødt termometer med den visuelle fordelen til et termokamera, og dette skaper en helt ny verktøyskategori – et feilsøkingskamera med et infrarødt varmekart.

Flukes kunder spurte etter et produkt som var like nyttig som et infrarødt termometer, like innsiktsfullt som et termokamera, med den visuelle konteksten til et digitalkamera. Ved å bruke hypertynn, pyroelektrisk teknologi oppdaget Fluke en måte å tøye grensene til denne teknologien, og på en banebrytende måte bruke en matrise tett nok til skape et infrarødt varmekart. Tidligere har blanding vært et eksklusivt område for termokameraer som koster fem til ti ganger mer, men ikke nå lenger. Det er standard med ditt nye visuelle termometer.

SPESIFIKASJONER
Mål med sikkerhet
Oppdag problemer umiddelbart
Angi nøyaktig med markører for varme og kulde
Dokumenter problemer med SmartView®-programvaren – en fantastisk salgsmetode
Effektiv feilsøking
DOKUMENTASJON