Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
Demo
fluke_vr1710

Fluke VR1710 spenningskvalitetsovervåker, 1- og 3-fase, demo

Meget pent brukt

NOK 6 660,- (eks. mva.)

Før 9 514,-
Brukervennlig løsning for å avdekke og registrere nettkvalitetsproblemer
Produktnummer: FLUKE-VR1710
BESKRIVELSE

Fluke VR1710 spenningskvalitetsovervåker er en enfase spenningskvalitetsovervåker som gir en brukervennlig løsning for å avdekke og registrere nettkvalitetsproblemer. Det gjør at du kan handle umiddelbart, og det reduserer nedetiden. VR1710 enfaseovervåker imøtekommer behovene til vedlikeholdspersonell i e-verk, industrimiljøer og store serviceorganisasjoner der pålitelig nettkvalitet er uhyre viktig for driften. Effektkvalitetsparametere som RMS-gjennomsnitt, transienter, flimmer og harmoniske opp til den 32., registreres ved hjelp av en brukerdefinert gjennomsnittsperiode fra 1 sekunder til 20 minutter.

SPESIFIKASJONER
Rask og enkel registrering av spenningstrender, avbrudd og nettkvalitet – lett å finne årsaken til spenningsproblemer.
Utrolig enkel å bruke. Koble direkte til stikkontakten og fang data.
Kontinuerlig registrering av alle verdier uten hull. Spar testtid ved å få hele bildet med ett instrument som registrerer både hendelser og spenning.
Tydelig grafisk oppsummering av data og rask oversikt over viktige effektparametere. Gjør diagnostisering av nettkvalitetsproblemer sikrere.
Min.-, Maks.- og Gjennomsnittslige RMS-verdier (1/4-syklus) med tidsmarkering. Se raskt hva som skjedde, og når det skjedde.
Faktisk transientvisning (> 100 μs) med tidsmarkering. Identifiser nettproblemer raskt med den grafiske programvaren som følger med.
Flimmerregistrering til EN 61000-4-15, individuelle harmoniske og THD-verdier med trender. Identifiser enkelt om problemet er relatert til nettkvaliteten eller utstyret.
Statistisk analyse av enfase-spenningshendelser. Reduserer analysetiden ved å spore hendelsesmengder og -størrelser.
Leveres med PowerLog-programvarepakke for rask nedlasting, analyse og automatisk rapportering. Spar tid ved å generere nettkvalitetsrapporter automatisk med forhåndsangitte maler.
DOKUMENTASJON