fluke_vr1710

Fluke VR1710 spenningskvalitetsovervåker, 1- og 3-fase

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

NOK 8 224,- (eks. mva.)

Brukervennlig løsning for å avdekke og registrere nettkvalitetsproblemer
Produktnummer: FLUKE-VR1710
BESKRIVELSE

Fluke VR1710 spenningskvalitetsovervåker er en enfase spenningskvalitetsovervåker som gir en brukervennlig løsning for å avdekke og registrere nettkvalitetsproblemer. Det gjør at du kan handle umiddelbart, og det reduserer nedetiden. VR1710 enfaseovervåker imøtekommer behovene til vedlikeholdspersonell i e-verk, industrimiljøer og store serviceorganisasjoner der pålitelig nettkvalitet er uhyre viktig for driften. Effektkvalitetsparametere som RMS-gjennomsnitt, transienter, flimmer og harmoniske opp til den 32., registreres ved hjelp av en brukerdefinert gjennomsnittsperiode fra 1 sekunder til 20 minutter.

SPESIFIKASJONER
Rask og enkel registrering av spenningstrender, avbrudd og nettkvalitet – lett å finne årsaken til spenningsproblemer.
Utrolig enkel å bruke. Koble direkte til stikkontakten og fang data.
Kontinuerlig registrering av alle verdier uten hull. Spar testtid ved å få hele bildet med ett instrument som registrerer både hendelser og spenning.
Tydelig grafisk oppsummering av data og rask oversikt over viktige effektparametere. Gjør diagnostisering av nettkvalitetsproblemer sikrere.
Min.-, Maks.- og Gjennomsnittslige RMS-verdier (1/4-syklus) med tidsmarkering. Se raskt hva som skjedde, og når det skjedde.
Faktisk transientvisning (> 100 μs) med tidsmarkering. Identifiser nettproblemer raskt med den grafiske programvaren som følger med.
Flimmerregistrering til EN 61000-4-15, individuelle harmoniske og THD-verdier med trender. Identifiser enkelt om problemet er relatert til nettkvaliteten eller utstyret.
Statistisk analyse av enfase-spenningshendelser. Reduserer analysetiden ved å spore hendelsesmengder og -størrelser.
Leveres med PowerLog-programvarepakke for rask nedlasting, analyse og automatisk rapportering. Spar tid ved å generere nettkvalitetsrapporter automatisk med forhåndsangitte maler.
DOKUMENTASJON