Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_tix501

Fluke TiX501 infrarødt kamera

60Hz, 640 x 480 px, temp –20 til 650 °C, Expert-serien

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Fluke Expert-serien – Synet ditt på infrarød teknologi gjør snart en helomvending
Send forespørsel
Bestillingsvare
Produktnummer: FLK-TIX501 60HZ
BESKRIVELSE

Ta de høyoppløste termografiene som trengs for å komplettere pålitelighetsinspeksjoner, fatte beslutninger vedrørende industrivedlikehold og utføre bygningsdiagnostisk testing og feilsøking. Jobb uten besvær på uhensiktsmessige eller vanskelig tilgjengelige steder ved hjelp av den dreibare skjermen som kan roteres 240 grader. Denne ergonomiske designen gir deg fleksibilitet til å holde kameraet i en behagelig posisjon selv når du tar bilder oppover eller over, under og rundt objekter som er vanskelige å nå. Dra nytte av analyse- og rapporteringsprogramvare med utstyrsmerking, strømming av IR-data, trendanalyse og fjernstyring av kameraet.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Inspiser forskjellige, sammensatte motiver eller motiver med ulike avstander. Ta et skarpt, presist bilde som har fokus på alt i synsfeltet, med MultiSharp™ Focus. Kameraet bearbeider automatisk en serie bilder med fokus på kort og langt hold.
Ta bilder på kort og langt hold. Smartlinser som kan byttes mellom kameraer uten å rekalibreres, gir deg den allsidigheten og bildekvaliteten som trengs for å utføre inspeksjoner i nesten alle omgivelser.
Avansert termisk sensitivitet gjør det enkelt å finne hårfine temperaturforskjeller.
Overvåk prosesser med videoopptak, direktestrømming av video, fjernkontroll eller automatisk registrering
DOKUMENTASJON