fluke_tis20+

Fluke TiS20+ infrarødt kamera

9Hz, 120 x 90 px, temp –20 til 150 °C

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

Fluke PTi120, TiS20+ og TiS55+, få en Fluke gratis

Ved kjøp av Fluke PTi120, TiS20+ eller TiS55+, får du et gratis Fluke-produkt med på kjøpet i perioden 1.sept til 15.des 2021!

NOK 13 489,- (eks. mva.)

Få jobben gjort riktig på første forsøk.
Produktnummer: FLK-TIS20+
BESKRIVELSE

Fluke TiS20 termokamera
Spar tid med riktig nivå av infrarødt og analyse.
Enten du inspiserer varme-, ventilasjons- og luftkondisjoneringsanlegget oppe på taket, skanner en motor midt i fabrikken eller du låser en eltavle, er du avhengig av at verktøyene dine har evnen og egenskapene du trenger for å gjøre jobben din raskt.

Med det håndholdte termokameraet Fluke TiS20 har du termografering lett tilgjengelig. Dette termokameraet, som er utviklet for at du skal kunne jobbe raskere og enklere, er det rette verktøyet for

elektrikere som jobber i næringsbygg
varme-, ventilasjons-, luftkondisjonerings- og kuldeteknikere
vedlikeholdsteknikere
Få kontekst med et bilde som er en kombinasjon av fotografi og termografi.
Kontekst er viktig i termografiering. La Fluke IR-Fusion™ gjøre jobben din enklere ved hjelp av et termografi overlagt et fotografi så du har full oversikt før en utfordring blir et problem. Bare dra fingeren over skjermen for å justere IR-nivået. Enten du finner skjevlast i bryterutstyr eller inspiserer et ventilasjonsanlegg, hjelper Fluke TiS20 deg med å oppdage feil raskt.

Du jobber hardt hele dagen, og det skal verktøyene dine også kunne gjøre.
Du har ikke råd til at termokameraet svikter på grunn av omgivelsene. Du kan sove godt om natten når du vet at kameraet takler alle utfordringer i løpet av dagen.

Slutt å sortere, begynn å analysere med Fluke Connect Asset Tagging.
Unngå å bruke mange timer ved datamaskinen på å organisere termografiene dine, la Asset Tagging gjøre jobben for deg. Aldri mer «dra og slipp» eller omdøping av filer på kontoret, bare skann en QR-kode på utstyret og ta termografier, så blir de automatisk sortert etter utstyr. Begynn å bruke tid på å analysere bilder og lage rapporter fremfor å sortere filene en om gangen.

Den hittil lengste batterilevetiden i et av Flukes termokameraer
TiS20 trenger ikke pauser. Det har den lengste batterilevetiden i et termokamera fra Fluke noensinne – over 5 timer kontinuerlig bruk. Med hvilemodus kan du spare batteristrøm mellom inspeksjonsstedene. Bare trykk én gang på av/på-knappen, så er du i gang igjen.

Få mest mulig ut av TiS20 med PC-programmet Fluke Connect™. Opprett profesjonelle rapporter i løpet av minutter, samtidig som du innhenter helradiometriske data til støtte for vedlikeholdsprogrammet ditt.

Rediger og optimaliser bilder.
Kombiner IR-bilder med fotografier for enklere analyse.
Lag detaljerte rapporter.
Få tilgang til termografier fra skylager.
Organiser bilder, og finn dem igjen, etter utstyr, alvorlighetsgrad og tittel.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
kontinuerlig IR-fusion™ på berøringsskjermen
5 timers batterilevetid
vann- og støvbestandig – kapslingsklasse IP54
automatisk sortering og lagring av termografier med Fluke Connect™ Asset Tagging
IR-oppløsning 120 x 90
DOKUMENTASJON