fluke_ti480_pro

Fluke Ti480 PRO infrarødt kamera

9Hz, 640 x 480 px (1280 x 960), temp -10 til 1000 °C, Professional-serien

NOK 92 239,- (eks. mva.)

PRO-versjonene gir økt følsomhet, enklere visualisering, mer intuitivt grensesnitt og mer fleksibilitet!
Produktnummer: FLK-Ti480-PRO 9HZ
BESKRIVELSE

Kameraer i Fluke PRO-serien introduserer en ledende visuell IR-opplevelse. Det smarteste og mest intuitive brukergrensesnittet. Økt termisk følsomhet for å fange de minste forskjellene. Den nyeste teknologien for klarhet på skjermen. Kompatibilitet med objektiver for å fange alt fra små til store motiv.

SPESIFIKASJONER
Økt følsomhet for å visualisere temperaturforskjeller, NETD for Ti450 PRO er ≤ 0,025 °C ved 30 °C måltemp (25 mK)
Enklere å visualisere og diagnostisere problemer med skarpere bilder på skjermen, flere rektangel-markører og ni fargepalletter.
Mer intuitiv visuelt grensesnitt, forbedret, brukertestet grensesnitt for berøringsskjerm
Mer fleksibilitet for å visualisere alt fra små til store motiv med utskiftbare smartobjektiver—uten behov for kalibrering, 2x og 4x tele-, vidvinkel og makro-objektiver er kompatible med Ti480 PRO og Ti450 PRO
MultiSharp™ Focus skaper et klart, nøyaktig bilde som er i fokusover hele kameraets synsfelt
Få et fokusert bilde av ønsket motiv på et øyeblikk LaserSharp® Auto Focus bruker en innebygd laseravstandsmåler som beregner og viser avstanden til det valgte motivet.
Få fire ganger så mye pikseldata med SuperResolution som tar flere bilder og setter dem sammen til ett bilde på 1280 x 960 (Ti480 PRO) eller 640 x 480 (Ti450 PRO)
Reduser behovet for å ta notater i felten med to nyttige funksjoner: IR-PhotoNotes™ og taleannoteringer
Framhev områder som er utenfor dine forhåndsinnstilte normaltemperaturområder raskt med fargealarmer
Spar tid: Overfør bilder trådløst direkte fra kameraet til Fluke Connect®-systemet, og legg dem som vedlegg i en utstyrsfil eller arbeidsordre. Ta raskere avgjørelser ved å få tilgang til inspeksjonsmålinger fra hvor som helst. Team-medlemmer kan se samme data samtidig, både på inspeksjonsstedet og på kontoret.
DOKUMENTASJON