fluke_ti401_pro

Fluke Ti401 PRO infrarødt kamera, 9Hz

9Hz, 640 x 480, temp –20 til 650 °C, Professional-serien

Kostnadsfri linse

Få en kostnadsfri linse med på kjøpet ved kjøp t.o.m. 15. des 2021!

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 79 989,- (eks. mva.)

PRO-versjonene gir økt følsomhet, enklere visualisering, mer intuitivt grensesnitt og mer fleksibilitet!
Produktnummer: FLK-Ti401-PRO 9HZ
BESKRIVELSE

Føl deg tryggere på påliteligheten til de termografiske undersøkelsene dine og få raskere resultater enn noensinne. Fluke Ti401 PRO har oppløsning 640 x 480 og er så robust og brukervennlig som du forventer det fra Fluke, samtidig som du får skarpere og bedre bilder og mer nøyaktige temperaturmålinger. Det populære pistolgrepet muliggjør enhåndsbruk. Med LCD-skjermen på 3,5 tommer (liggende) mister du ikke problemene av syne. Strøm IR-data og fjernstyr kameraet ved hjelp av PC-programmet Fluke Connect.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Fokuserte bilder i løpet av sekunder: LaserSharp™ Auto Focus bruker en innebygd laseravstandsmåler som beregner og viser avstanden til det valgte motivet og justerer fokuset umiddelbart.
Se små detaljer i bildet og oppdag uregelmessigheter raskere med oppløsning opp til 640 x 480
Se flere detaljer når du justerer nivået av infrarødt og synlig lys med patentert IR-Fusion™-teknologi
Administrer data, ta forskjellige målinger (mekanisk, elektrisk og termisk) og organiser dem etter utstyrsenhet med Fluke Connect™-programmet
Simpelthen den beste optikken for å overføre energi og produsere termografier av høy kvalitet: Fluke bruker kun 100 % diamantdreide germaniumlinser med spesialbelegg.
DOKUMENTASJON