Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_ti401_pro

Fluke Ti401 PRO infrarødt kamera, 9Hz

9Hz, 640 x 480, temp –20 til 650 °C, Professional-serien

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

PRO-versjonene gir økt følsomhet, enklere visualisering, mer intuitivt grensesnitt og mer fleksibilitet!
Send forespørsel
Bestillingsvare
Produktnummer: FLK-Ti401-PRO 9HZ
BESKRIVELSE

Føl deg tryggere på påliteligheten til de termografiske undersøkelsene dine og få raskere resultater enn noensinne. Fluke Ti401 PRO har oppløsning 640 x 480 og er så robust og brukervennlig som du forventer det fra Fluke, samtidig som du får skarpere og bedre bilder og mer nøyaktige temperaturmålinger. Det populære pistolgrepet muliggjør enhåndsbruk. Med LCD-skjermen på 3,5 tommer (liggende) mister du ikke problemene av syne. Strøm IR-data og fjernstyr kameraet ved hjelp av PC-programmet Fluke Connect.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Fokuserte bilder i løpet av sekunder: LaserSharp™ Auto Focus bruker en innebygd laseravstandsmåler som beregner og viser avstanden til det valgte motivet og justerer fokuset umiddelbart.
Se små detaljer i bildet og oppdag uregelmessigheter raskere med oppløsning opp til 640 x 480
Se flere detaljer når du justerer nivået av infrarødt og synlig lys med patentert IR-Fusion™-teknologi
Administrer data, ta forskjellige målinger (mekanisk, elektrisk og termisk) og organiser dem etter utstyrsenhet med Fluke Connect™-programmet
Simpelthen den beste optikken for å overføre energi og produsere termografier av høy kvalitet: Fluke bruker kun 100 % diamantdreide germaniumlinser med spesialbelegg.
DOKUMENTASJON