Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_T6-600

Fluke T6-600 elektrotester med FieldSense, 1 til 600 V AC eller DC

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Mål spenning ... uten testledninger!
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: T6-600/EU
BESKRIVELSE

Mål spenninger opp til 600 V vekselstrøm over den åpne gaffelen, uten at testledningene er i kontakt med spenningsførende deler, uten å åpne deksler eller fjerne ledningsmuttere, på ledninger opp til 120 mm2 med inntil 200 A. Det vil forandre jobben din. Tryggere. Raskere. Enklere.

+ Spenningsmåling krever en kapasitiv bane til jord, ordnes av brukeren i de fleste tilfeller. I noen situasjoner kan det kreves jordforbindelse via testledningene.

SPESIFIKASJONER
FieldSense – teknologi for måling av vekselspenning, vekselstrøm og frekvens uten elektrisk kontakt med spenningsførende deler+
1 til 600 V AC
0,1 til 200 A AC
Resistans 1 Ω til 2000 kΩ
Fungerer med ledninger opp til 120 mm2 med kjeftåpning 17,8 mm
HOLD-knappen fryser målingen midlertidig for enkel avlesning
Lettlest skjerm med bakgrunnsbelysning
Passer med Fluke TPAK magnetisk måleroppheng (tilvalg) som gir praktisk bruk
To års standardgaranti, utvides til fire år ved produktregistrering innen 45 dager etter kjøpet*<br><br>
+ Spenningsmåling krever en kapasitiv bane til jord, ordnes av brukeren i de fleste tilfeller. I noen situasjoner kan det kreves en jordforbindelse via testledningene. NB! Trådløs måling med Fluke T6 kan kun utføres på TN systemer.
* Registrer produktet elektronisk innen 45 dager for å utvide garantien til fire år. Se http://a.fluke.com/registration for detaljer. Tilbudet om to års ekstra garanti kan avsluttes uten varsel.
DOKUMENTASJON