fluke_RSE600

Fluke RSE600 stasjonært termokamera

Integrer IR-data, -bilder og -videoer for å støtte FoU-analyse

NOK 158 989,- (eks. mva.)

Et høytytende termokamera med oppløsning 640 x 480, perfekt til strømming og analyse av termiske data, med programtillegg for MATLAB® og LabVIEW®
Produktnummer: FLK-RSE600 9Hz
BESKRIVELSE

Når infrarødt er mer enn det øyet kan se

Vi introduserer de første helradiometriske, stasjonære termokameraene fra Fluke – RSE-serien. Disse verktøyene er ideelle for kontinuerlig strømming og analyse av IR-data; de er utstyrt med avanserte egenskaper og programtillegg for MATLAB® og LabVIEW®.

RSE600 er utformet for bruk innen forskning, vitenskap og ingeniørarbeid; forbedre test- og kvalitetssikringsprosedyrene ved å montere det på arbeidsplassen din. Strøm inntil 60 databilder per sekund kontinuerlig til datamaskinen for å overvåke ørsmå temperaturforskjeller, og fjernanalyser videoer bilde for bilde med PC-programmet SmartView®. Forbedre visningsopplevelsen med tilleggsobjektiver for ulike bruksområder (avstandsanalyse eller detaljerte nærbilder).

Gjør mer enn bare å se varmen; strøm, mål og analyser den også

Med programtillegg for MATLAB® og LabVIEW® er RSE-termokameraene ideelle til testing og utvikling. Leter du etter en mer intuitiv og kraftig programvare for å overvåke og arkivere data fra prosessproduksjon døgnet rundt? Vi anbefaler ThermoView™-serien fra Fluke Process Instruments.

SPESIFIKASJONER
MATLAB® og LabVIEW®-programvarekompatibilitet gjør det mulig for brukere å integrere IR-data, -bilder og -videoer for å støtte FoU-analyse
Oppløsning 640 × 480 px
Se detaljene du trenger med smartobjektiver (ekstrautstyr): 2x og 4x telefoto-, vidvinkel- og makroobjektiver
Optimaliser bilder, generer egendefinerbare rapporter og eksporter bilder til ønsket format med programvaren SmartView®
Koble kameraet trådløst til Fluke Connect®-systemet, det gjør det enkelt å dele og redigere bilder
DOKUMENTASJON