fluke_RSE300

Fluke RSE300 stasjonært termokamera

Integrer IR-data, -bilder og -videoer for å støtte FoU-analyse

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 108 989,- (eks. mva.)

Et høytytende termokamera med oppløsning 320 x 240, perfekt til strømming og analyse av termiske data, med programtillegg for MATLAB® og LabVIEW®.
Produktnummer: FLK-RSE300 9Hz
BESKRIVELSE

Når infrarødt er mer enn det øyet kan se

Vi introduserer de første helradiometriske, stasjonære termokameraene fra Fluke – RSE-serien. Disse verktøyene er ideelle for kontinuerlig strømming og analyse av IR-data; de er utstyrt med avanserte egenskaper og programtillegg for MATLAB® og LabVIEW®.

RSE300 er utformet for bruk innen forskning, vitenskap og ingeniørarbeid; forbedre test- og kvalitetssikringsprosedyrene ved å montere det på arbeidsplassen din. Strøm inntil 60 databilder per sekund kontinuerlig til datamaskinen for å overvåke ørsmå temperaturforskjeller, og fjernanalyser videoer bilde for bilde med PC-programmet SmartView®. Forbedre visningsopplevelsen med tilleggsobjektiver for ulike bruksområder (avstandsanalyse eller detaljerte nærbilder).

Gjør mer enn bare å se varmen; strøm, mål og analyser den også

Med programtillegg for MATLAB® og LabVIEW® er RSE-termokameraene ideelle til testing og utvikling. Leter du etter en mer intuitiv og kraftig programvare for å overvåke og arkivere data fra prosessproduksjon døgnet rundt? Vi anbefaler ThermoView™-serien fra Fluke Process Instruments.

SPESIFIKASJONER
MATLAB® og LabVIEW®-programvarekompatibilitet gjør det mulig for brukere å integrere IR-data, -bilder og -videoer for å støtte FoU-analyse
Oppløsning 320 × 240 px
Se detaljene du trenger med smartobjektiver (ekstrautstyr): 2x og 4x telefoto-, vidvinkel- og makroobjektiver
Optimaliser bilder, generer egendefinerbare rapporter og eksporter bilder til ønsket format med programvaren SmartView®
Koble kameraet trådløst til Fluke Connect®-systemet, det gjør det enkelt å dele og redigere bilder
DOKUMENTASJON