fluke_pls_HV2R

Fluke PLS HV2R – Roterende laservater

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-PLS HV2R
BESKRIVELSE

PLS HV2R med rød, roterende laserstråle er laget for byggeplasser, med enkel betjening og en robust og ergonomisk design. HV2R projiserer en laserstråle horisontalt eller vertikalt. Det roterende laservateret HV2R projiserer også et punkt fra toppen, når det står i vertikal posisjon. HV2R-lasere er ideelle for bygningsarbeidere, elektrikere, rørleggere og landskapsarkitekter, både til innendørs og utendørs bruk.

Disse profesjonelle verktøyene har den nøyaktigheten og holdbarheten som du forventer av PLS, et Fluke-selskap.

Det roterende laservateret HV2R projiserer et selvnivellerende horisontalt laserplan, og i vertikal stilling kan det brukes til å projisere et vertikalt laserplan. Det kan blant annet brukes til innretting av fundamenter og såler, betongstøping, oppsetting av tørrmurer ved terassering, profilforming og montering av hengetak.

HV2R leveres med tak- og veggbrakett av metall så de kan brukes ved oppmerking for og montering av store hengetak.

Det fås som pakke med et trebent løftestativ og en 4,8 m lang siktestang.

SPESIFIKASJONER
Nøyaktighet: ≤ 2,2 mm ved 30 m
Laserakse: rød horisontal og vertikal
Rekkevidde: ≤ 30 m
Rekkevidde med XLD: ≤ 300 m
Falltestet fra 1 meters høyde
IP67-sertifisert: beskyttet mot støv og tåler nedsenking i vann med en dybde på maks. 1 m i inntil 30 minutter
DOKUMENTASJON