Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_pls_HV2G

Fluke PLS HV2G – Roterende laservater

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: PLS HV2G Z
BESKRIVELSE

PLS HV2G med grønn, roterende laserstråle er laget for byggeplasser, med enkel betjening og en robust og ergonomisk design. HV2G projiserer en laserstråle horisontalt eller vertikalt. Det roterende laservateret HV2G projiserer også et punkt fra toppen, når det står i vertikal posisjon. HV2G-lasere er ideelle for bygningsarbeidere, elektrikere, rørleggere og landskapsarkitekter, både til innendørs og utendørs bruk.

Disse profesjonelle verktøyene har den nøyaktigheten og holdbarheten som du forventer av PLS, et Fluke-selskap.

Det roterende laservateret HV2G projiserer et selvnivellerende horisontalt laserplan, og i vertikal stilling kan det brukes til å projisere et vertikalt laserplan. Det kan blant annet brukes til innretting av fundamenter og såler, betongstøping, oppsetting av tørrmurer ved terassering, profilforming og montering av hengetak.

HV2G leveres med tak- og veggbrakett av metall så det kan brukes ved oppmerking for og montering av store hengetak.

Det fås som pakke med et trebent løftestativ og en 4,8 m lang siktestang.

SPESIFIKASJONER
Nøyaktighet: ≤ 2,2 mm ved 30 m
Laserakse: grønn horisontal og vertikal
Rekkevidde: ≤ 30 m
Rekkevidde med XLD: ≤ 300 m
Falltestet fra 1 meters høyde
IP67-sertifisert: beskyttet mot støv og tåler nedsenking i vann med en dybde på maks. 1 m i inntil 30 minutter
DOKUMENTASJON