Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_pls_H2

Fluke PLS H2 – Roterende laservater

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: PLS H2 Z
BESKRIVELSE

Den roterende laseren PLS H2 er laget for byggeplasser, med enkel betjening og en robust og ergonomisk design. H2-modellen har kun horisontalt roterende laser, den har enkel betjening med kun én tast. Den roterende laseren H2 er ideell for bygningsarbeidere, elektrikere, rørleggere og landskapsarkitekter, både til innendørs og utendørs bruk.

Disse profesjonelle verktøyene har den nøyaktigheten og holdbarheten som du forventer av PLS, et Fluke-selskap.

H2 har kun horisontalt roterende laser. H2 er brukervennlig og er fullstendig selvnivellerende, den er designet for innendørs og utendørs oppmerking.

Dette heleutomatiske instrumentet betjenes med én tast og er ideelt for større oppmerkingsprosjekter utendørs, inkludert betongformer, murskift og annen horisontal nivellering.

Den fås som pakke med et trebent løftestativ og en 4,8 m lang siktestang.

SPESIFIKASJONER
Nøyaktighet: ≤ 2,2 mm ved 30 m
Rekkevidde: ≤ 30 m
Rekkevidde med XLD: ≤ 300 m
Falltestet fra 1 meters høyde
IP67-sertifisert: beskyttet mot støv og tåler nedsenking i vann med en dybde på maks. 1 m i inntil 30 minutter
DOKUMENTASJON