Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_pls_6R
fluke_pls_6R
fluke_pls_6_bag
fluke_pls_6_bag
fluke_pls_fs_8000
fluke_pls_fs_8000
fluke_pls_magnetic_wall_bracket_short
fluke_pls_magnetic_wall_bracket_short
fluke_pls_tpod_500
fluke_pls_tpod_500
fluke_pls_ub9
fluke_pls_ub9

Fluke PLS 6R – laservater, Rød laserfarge

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: PLS 6R Z
BESKRIVELSE

De nye PLS 6R-vatrene med rød laser har slitestyrken og presisjonen du forventer av PLS, et Fluke-selskap. Vi har erstattet PLS 4 rød med PLS 6 og har laget både en rød og en grønn versjon. Den selvnivellerende pendelen stabiliserer seg raskt og gir deg nøyaktige referansepunkt og -linjer nesten umiddelbart. I tillegg har disse produktene en pendellås for å beskytte laseren under transport eller hvis den faller ned.

Loddrett, vannrett og rettvinklet med ett verktøy. Dette profesjonelle, selvnivellerende vateret med kombinert punkt- og krysslaser, rød eller grønn stråle, har vertikale og horisontale moduser med en kombinasjon av linjer og punkter. Det er utmerket til montering av metall- eller trestendere, generell oppmerking, rettvinklet innretting og snekring.


Det fås som pakke med gulvstativ, magnetisk L-brakett samt UB9 vegg- og takbrakett for raske og enkle målinger av utspring og senterlinjer.

Det fås også som system med SLD laserstråledetektor for bruk i sterkt lys, på lang avstand eller utendørs.

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
Nøyaktighet: ≤ 3 mm ved 10 m
Rød laserstråle
Punktlaserretning: 90° opp, ned, venstre, høyre
Horisontal viftevinkel: 180°
Vertikal viftevinkel: 130°
Holdbar pendellås
IP54-klassifisering: begrenset inntrengning av støv og vann i årevis med bruk på arbeidsplassen
DOKUMENTASJON