fluke_pls_5G

Fluke PLS 5G – laservater, grønn laserfarge

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 3 129,- (eks. mva.)

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Produktnummer: PLS 5G Z
BESKRIVELSE

De nye PLS 5G-vatrene med grønn laser har slitestyrken og presisjonen du forventer av PLS, et Fluke-selskap. Våre nye laservatre er utstyrt med pendellås for trygg transport og skråstillingsfunksjonalitet. Den selvnivellerende pendelen stabiliserer seg raskt og gir deg nøyaktige referansepunkt og -linjer nesten umiddelbart.

PLS 5 5G er et selvnivellerende, fempunkts grønt laservater (horisontale og vertikale punkter i lodd, vater eller rett vinkel) utstyrt for flere bruksområder.

Den medfølgende PLS pendelblinken gjør det enkelt å overføre punkter til gulvet ved rettvinklet innretting.

Det fås som pakke med gulvstativ og L-brakett for raske og enkle overhengs- og senterlinjemålinger.

SPESIFIKASJONER
Batterilevetid, kontinuerlig bruk: ≥ 9 timer
Punktlaserretning: 90° opp, ned og forover
Rekkevidde: ≤ 30 m
Nøyaktighet: ≤ 3 mm ved 10 m
Lasernivellering: system: automatisk, pendel. Nivelleringsområde: 4°
Punktlaserdiameter: ≤ 4 mm ved 5 m
DOKUMENTASJON