Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_pls_3R

Fluke PLS 3R – laservater, rød laserfarge

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: PLS 3R Z
BESKRIVELSE

De nye PLS 3R-vatrene med rød laser har slitestyrken og presisjonen du forventer av PLS, et Fluke-selskap. Våre nye laservatre er utstyrt med pendellås for trygg transport og skråstillingsfunksjonalitet. Den selvnivellerende pendelen stabiliserer seg raskt og gir deg nøyaktige referansepunkt og -linjer nesten umiddelbart.

Dette profesjonelle, selvnivellerende vateret med trepunkts rød eller grønn laser muliggjør rask og nøyaktig oppmerking av referansepunkter, og passer ypperlig til konstruering av rammeverk i stål, HVAC-montering, elektriske anlegg og boligbygging.

Det fås som pakke med gulvstativ og L-brakett for raske og enkle overhengs- og senterlinjemålinger.

SPESIFIKASJONER
Batterilevetid, kontinuerlig bruk: ≥ 30 timer
Punktlaserretning: 90° opp, ned og forover
Rekkevidde: ≤ 30 m
Nøyaktighet: ≤ 3 mm ved 10 m
Lasernivellering: system: automatisk, pendel. Nivelleringsområde: 4°
Punktlaserdiameter: ≤ 4 mm ved 5 m
DOKUMENTASJON