fluke_pls_180R

Fluke PLS 180R – laservater, rød laserfarge

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 15. feb til og med 30. juni 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

PLS laservatre, det være seg punkt-, linje- eller rotolasere, gir klare og tydelige referansepunkter og -linjer for rask og nøyaktig oppmerking ved jobber både innendørs og utendørs. PLS-instrumenter har blitt profesjonsstandarden, de ble utviklet av profesjonelle bygningsarbeidere med over 50 års erfaring fra innen- og utendørs utforming av næringsbygg og boliger, fordi de trengte dem.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-PLS 180R
BESKRIVELSE

De nye PLS 180R-vatrene med rød laser har slitestyrken og presisjonen du forventer av PLS, et Fluke-selskap. Den selvnivellerende pendelen stabiliserer seg raskt og gir deg nøyaktige referansepunkt og -linjer nesten umiddelbart. I tillegg har disse produktene en pendellås for å beskytte laseren under transport eller hvis den faller ned.

Dette profesjonelle, selvnivellerende kryssvateret med rød eller grønn laser er egnet til flere bruksområder inkludert konstruksjon av vegger, montering av akustikktak, flislegging samt bygging av bolig- og næringsbygg.

De fås som en pakke med en magnetisk L-brakett for raske og enkle målinger av utspring og senterlinjer, samt den universelle vegg-/takbraketten UB9 for vertikal finjustering og takmontering.

Det fås også som system med SLD laserstråledetektor for bruk i sterkt lys, på lang avstand eller utendørs.

SPESIFIKASJONER
Roterende vatre
Batterilevetid, kontinuerlig bruk: ≥ 8 timer (begge lasere)
Punktlaserretning: 90° opp, ned og høyre, venstre
Rekkevidde linjelaser: uten SLD ≤ 15 m, med SLD 6 til 60 m
Lasernivellering system: automatisk, pendel, nivelleringsområde: 4°
Laserbredde: ≤ 2 mm ved 5 m
Linjeviftevinkel: horisontalt ≥ 180°, vertikalt ≥ 130°
DOKUMENTASJON