Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_BT521
fluke_BT521
fluke_BT500_back
fluke_BT500_back

Fluke BT521 avansert batterianalysator

Med BTL21 intelligent testprobesett og i410 AC/DC-strømtang

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Det ideelle testverktøyet for vedlikehold, feilsøking og ytelsestesting av individuelle, stasjonære batterier og batteribanker som brukes i kritiske batteribackupsystemer.
Produktnummer: FLUKE-BT521
BESKRIVELSE

Produktoversikt: Fluke 500-serien batterianalysatorer
Enklere testing, forenklet arbeidsflyt og et intuitivt brukergrensesnitt setter en ny standard for brukervennlighet ved batteritesting.

Dette testverktøyet er ideelt for vedlikehold, feilsøking og ytelsestesting av individuelle, stasjonære batterier og batteribanker som brukes i kritiske batteribackupsystemer.
Det intuitive brukergrensesnittet, det kompakte designet og den solide konstruksjonen sikrer best mulig ytelse, testresultater og pålitelighet.
Verktøyet dekker et bredt spekter av batteritestfunksjoner fra likespennings- og resistanstester til komplett tilstandstesting ved hjelp av automatisert strengfunksjonstesting og et system med IR-måling av temperaturer innebygd i testproben.
Det er utformet for måling på stasjonære batterier av alle typer

BT521 har trådløs kommunikasjon for nedlasting av data og ekstern visning mens du måler, via den dedikerte Fluke batterianalysator-mobilappen (merk: Fluke BT521 er for øyeblikket ikke kompatibel med Fluke Connect). Med mobilappen kan du:
søke gjennom profiler
gå gjennom sekvenstestdata
sende sekvenstestdata med e-post

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
nøkkelmålinger – intern batteriresistans, DC- og AC-spenning, DC- og AC-strøm, rippelspenning, frekvens og temperatur
sekvensmålemodus – automatisk eller manuell sekvenstesting av batteristrenger, med automatisk lagring av måleverdier inkludert spenning, resistans og temperatur (med BTL21 intelligent testprobe), intet behov for tastetrykking for å lagre målinger
omfattende loggføring – automatisk registrering av alle målte verdier under testingen, med mulighet for gjennomgang på instrumentet før nedlasting, for analyse underveis
DOKUMENTASJON