fluke_BT521
fluke_BT521
fluke_BT500_back
fluke_BT500_back

Fluke BT520 batterianalysator

Laget for å måle batterier i kabinetter og på vanskelig tilgjengelige steder

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 38 735,- (eks. mva.)

Det ideelle testverktøyet for vedlikehold, feilsøking og ytelsestesting av individuelle, stasjonære batterier og batteribanker som brukes i kritiske batteribackupsystemer.
Produktnummer: FLUKE-BT520
BESKRIVELSE

Produktoversikt: Fluke 500-serien batterianalysatorer
Enklere testing, forenklet arbeidsflyt og et intuitivt brukergrensesnitt setter en ny standard for brukervennlighet ved batteritesting.

Dette testverktøyet er ideelt for vedlikehold, feilsøking og ytelsestesting av individuelle, stasjonære batterier og batteribanker som brukes i kritiske batteribackupsystemer.
Det intuitive brukergrensesnittet, det kompakte designet og den solide konstruksjonen sikrer best mulig ytelse, testresultater og pålitelighet.
Verktøyet dekker et bredt spekter av batteritestfunksjoner fra likespennings- og resistanstester til komplett tilstandstesting ved hjelp av automatisert strengfunksjonstesting og et system med IR-måling av temperaturer innebygd i testproben.
Det er utformet for måling på stasjonære batterier av alle typer

SPESIFIKASJONER
Nøkkelfunksjoner
nøkkelmålinger – intern batteriresistans, DC- og AC-spenning, DC- og AC-strøm, rippelspenning, frekvens og temperatur
sekvensmålemodus – automatisk eller manuell sekvenstesting av batteristrenger, med automatisk lagring av måleverdier inkludert spenning, resistans og temperatur (med BTL21 intelligent testprobe), intet behov for tastetrykking for å lagre målinger
omfattende loggføring – automatisk registrering av alle målte verdier under testingen, med mulighet for gjennomgang på instrumentet før nedlasting, for analyse underveis
DOKUMENTASJON