Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_830

Fluke 830 Laser-akselopprettingsverktøy

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Ideelt testverktøy til presisjonsoppretting av roterende aksler i anlegget ditt!
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-830
BESKRIVELSE

Det er et kjent faktum - alt roterende maskineri er utsatt for feiljustering. Hvis du fortsatt bruker linjaler og viserindikatorer for å sikre at ditt roterende maskineri er riktig justert, kan du miste tusenvis av dollar per år i kostnader på utskifting av lagre, timer med unødvendig reparasjonstid, og lammende planlagt nedetid, og ikke minst å ta flere år av maskinens levetid.

Fluke 830 Laser-akselopprettingsverktøyet er enkelt å bruke, og gir deg raskt, nøyaktig og handlekraftige svar som vil holde anlegget i drift. Når det gjelder akseloppretting med laser er det greit med data, men klare svar er bedre.

I motsetning til linjalmetoden eller viserindikatorer utfører Fluke 830 kompliserte opprettingsberegninger for deg, som betyr at du vil få de svarene du trenger for å raskt justere maskinen din og få anlegget i drift raskest mulig. Et forbedret brukergrensesnitt gir brukervennlige resultater som ikke krever omfattende opprettingskunnskap og den unike "Alt-i-ett" resultatskjermen som viser deg begge koplingsresultatene og korrigeringer av føtter (vertikale og horisontale) i reelle termer som gjør det lett å iverksette korrigerende tiltak.

Siden maskinnedetid er kostbart, er testens repeterbarhet kritisk. Fluke 830 bruker et patentert enkeltlaser presisjonsopprettingssystem som gir nøyaktige og repeterbare måleresultater, slik at du kan være trygg på at du korrigerer feiljusteringsproblemene skikkelig.

SPESIFIKASJONER
Enkeltlaser måleteknologi betyr reduserte feil fra tilbakeslag som resulterer i bedre datanøyaktighet
Intuitivt guidet brukergrensesnitt utfør raskt og enkelt maskinopprettinger
Kompass-målemodus muliggjør fleksible, pålitelige og repeterbare målinger ved hjelp av et aktivert elektronisk inklinometer
Dynamisk kontrollering av maskintoleranse gir kontinuerlig evaluering av opprettingsjusteringer slik at du vet når din maskin er i en akseptabel toleranse
Unik utvidet modus håndterer brutto feiljustering ved å virtuelt øke laserdetektorens størrelse
Databeskyttelse sikrer at dataene dine er der når du trenger det med mulighet for autolagring og gjenopptaking
DOKUMENTASJON