Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_83_V

Fluke 83 V industrielt multimeter

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

N√łyaktighet og diagnostikkfunksjoner for maksimal industriell produktivitet
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-83-5/EUR
BESKRIVELSE

Den nye Fluke 80 V-serien har forbedrede målefunksjoner, feilsøkingsfunksjoner, oppløsning og nøyaktighet, for å løse flere problemer med motorer, fabrikkautomatisering, kraftdistribusjon og elektromekanisk utstyr.

Den nye 80-serien består av følgende modeller:

  • Fluke 83 V industrielt multimeter
  • Fluke 87 V industrimultimeter med sann RMS
  • Fluke 87 V/E2 kombinasjonspakke for industrielektrikere

80 V-serien fungerer veldig likt den klassiske 80-serien, men med større problemløsningskapasitet og bedre sikkerhet, anvendelighet og støtbeskyttelse.

Den nye 80 V-serien er testet uavhengig i henhold til 2. utgave av ANSI/ISA S82.01 og EN61010-1 CAT IV 600V/CAT III 1000V. Målerne tåler impulser på over 8000 V og reduserer farene i forbindelse med spenningsvariasjoner og topper.

SPESIFIKASJONER
Ny funksjon for nøyaktige målinger av spenning og frekvens på justerbare frekvensregulerte motorer og annet utstyr med mye elektrisk støy (87 V)
Med det innebygde termometeret kan du på en praktisk måte måle temperaturer uten å måtte ha med deg et eget instrument til dette (87 V).
Valgfritt magnetisk oppheng for enkelt oppsett og visning gir deg frie hender
Stor, klar skjerm med to belysningsnivåer gjør 80 V-serien mye enklere å lese enn eldre modeller
DOKUMENTASJON