fluke_561

Fluke 561 IR-termometer med termoelement type K

Nortelco Electronics har fått ny webside

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside.

NOK 1 792,- (eks. mva.)

Produktnummer: FLUKE-561
BESKRIVELSE

Lys opp verktøykassen. Fluke 561 IR- og kontakttermometer kombinerer temperaturmålefunksjonene som fagfolk innen industri, elektrisk arbeid og VVS (HVAC/R) trenger, alt i ett verktøy. Det måler både infrarød temperatur og kontakttemperatur og erstatter flere andre testverktøy. Det er raskt, effektivt og enkelt å bruke. Det gjør at du sparer verdifull tid og krefter.

Med Fluke 561 infrarødt termometer kan du også måle kontakt- og omgivelsestemperaturer på den måten som fungerer best for deg. Bruk IR-termometeret til raskt å måle varme, bevegelige og elektrisk ladede objekter som er vanskelige å nå. Kontroller motorer, isolasjon, brytere, strålevarme, rør, korroderte forbindelser og ledninger. I tillegg kan du skanne kanaler og andre objekter som er vanskelige å nå, fra gulvet. La stigen bli igjen i varebilen. Du kan også bruke den hendige fabric krok-og-bue feste-borrelåsproben for Fluke 561, eller koble til en bransjestandard termoelementprobe type K med miniplugg som du allerede eier, for å måle høy varme eller interne temperaturer.

SPESIFIKASJONER
IR-termometer for raske målinger på nært hold eller langt unna uten stige
Muligheter for kontakttermometri, kompatibel med alle standard termoelementer type K med miniplugg, reduserer investeringen i termoelementer
Fabric krok-og-bue feste-borrelåsprobe for høy varme og ekstrem kulde og andre kontakt- og omgivelsesmålinger
Ettpunkts lasersikte
Temperaturområde fra -40 °C til 550 ° C dekker de fleste bruksområder innen industri og boliger
Enkel emissivitetsjustering (Lo, Med, Hi) for å måle rør og andre blanke materialer mer nøyaktig
Lett (bare 340 gram) og bærbar
Utrolig brukervennlig
Effektiv – du trenger ikke å slå av utstyret når du utfører IR-målinger
MIN-, MAX- og DIF-funksjoner hjelper deg med å identifisere problemer raskt
Skann store områder eller små objekter raskt og effektivt
DOKUMENTASJON