fluke_438-II

Fluke 438-II nettkvalitets- og motoranalysator

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke relanserer sin største kampanje noensinne fra 1. sept til og med 15. des 2021. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 74 348,- (eks. mva.)

Finn raskt og enkelt den elektriske og mekaniske ytelsen til elektriske motorer OG evaluer nettkvaliteten med ETT testverktøy.
Produktnummer: FLUKE-438-II
BESKRIVELSE

Evaluer nettkvalitet og se elektromotorers elektriske og mekaniske ytelse raskt og enkelt med ett eneste testverktøy.
Fluke 438-II nettkvalitets- og motoranalysator føyer nøkkelfunksjonalitet for mekanikkmålinger på elektriske motorer til de avanserte funksjonene for nettkvalitetsanalyse som Fluke 430 serie II nettkvalitetsanalysatorer har. Du kan raskt og enkelt måle og analysere nøkkelparametere for elektrisk og mekanisk ytelse, som effekt, harmoniske oversvingninger, ubalanse, motorhastighet, dreiemoment og mekanisk effekt, uten behov for motorsensorer. Brukere som allerede har en av nettkvalitetsanalysatorene Fluke 434-II, 435-II eller 437-II kan gi dem motoranalysefunksjonalitet med oppgraderingspakken Fluke-438-II/MA.

SPESIFIKASJONER
438-II er det ideelle bærbare testverktøyet for motoranalyse og kan bidra til å lokalisere, forutse, forhindre og feilsøke nettkvalitetsproblemer i trefase- og enfasesystemer for kraftdistribusjon. Den gir også teknikere den mekanikk- og elektroinformasjonen de trenger for effektiv evaluering av motorytelse.
Mål nøkkelparametere på direktestartede motorer og motorer med spesifikke frekvensregulerte driftssystem, inkludert dreiemoment, omdreiningstall, mekanisk effekt og virkningsgrad.
Utfør dynamiske motoranalyser med å plotte motorens lastminskningsfaktor i henhold til NEMA/IEC-retningslinjene.
Beregn mekanisk effekt og virkningsgrad uten behov for motorsensorer. Koble deg til inntakslederne, og du er klar til å sette i gang.
Mål el-parametere, som spenning, strøm, effekt, tilsynelatende effekt, effektfaktor, harmonisk forvrengning og ubalanse, for å identifisere særtrekk som påvirker virkningsgraden.
Identifiser nettkvalitetsproblemer som fall, stigning, transienter, harmoniske oversvingninger og ubalanse.
PowerWave datateknologi fanger opp raske RMS-data og viser halvsyklusgjennomsnitt og kurver for å beskrive dynamikken i det elektriske systemet (generatoroppstart, UPS-bytte osv.).
Funksjonen for kurveregistrering fanger opp 100/120-sykluser (50/60 Hz) for hver registrerte hendelse i alle modi, uten oppsett.
Automatisk transientmodus registrerer kurvedata ved 200 kS/s for alle faser samtidig opp til 6 kV.
Kompatibel med Fluke Connect®* – se data lokalt på instrumentet eller via Fluke Connect mobilapp og PowerLog 430-II PC-programvare.
Sikkerhetsklassifisert for industribruk – 600 V CAT IV / 1000 V CAT III-klassifisert for bruk ved inntaksboksen og nedstrøms.
DOKUMENTASJON