fluke_360

Fluke 360 lekkasjestrømtang

Kjøp Fluke og få en Fluke gratis

Fluke kjører sin største kampanje noensinne fra 1. sept til 15. des 2020. Når du kjøper Fluke, kan du helt gratis velge blant en rekke produkter!

NOK 6 135,- (eks. mva.)

Produktnummer: FLUKE-360
BESKRIVELSE

Fluke 360 lekkasjetester er en robust og nøyaktig løsning for å måle lekkasjestrøm.

Fluke 360 lekkasjemeter har en utforming som passer perfekt for ikke-invasive kontroller av isolasjonsforhold, og med dette lekkasjemeteret kan du utføre tester uten å stenge installasjonen eller koble fra utstyr. Det sparer tid uten at det går ut over kvaliteten eller sikkerheten.

Den unike kjeftutformingen på Fluke 360 lekkasjestrømtangen fjerner påvirkningen fra nærliggende strømledere, og den reduserer effektene av eksterne magnetiske felt, selv ved lave spenninger. Derfor kan du utføre nøyaktige og pålitelige tester i dagens travle elektriske miljøer. Kjeftutformingen på Fluke 360 lekkasjetester er solid og med høy kvalitet, og den garanterer høy stabilitet for mange repetisjoner og lang varighet.

Hvorfor teste lekkasjestrøm?

Lekkasjestrøm kan være et tegn på effektiviteten til isolasjonen på lederne. Høye nivåer av lekkasjestrøm kan forekomme i kretser der enten isolasjonsmotstanden er lav, eller der elektronisk utstyr med filtre benyttes. Lekkasjestrøm kan forårsake forstyrrelser i normal drift av utstyr og installasjoner. Det er mulig å lokalisere kilden til lekkasjestrøm ved å bruke Fluke 360 strømtang for lekkasjestrøm og ta systematiske målinger gjennom hele installasjonen. Den største fordelen med lekkasjestrømtesting sammenlignet med isolasjonstesting er at installasjonen og utstyret ikke må være avslått. Det kan gjøres under normal drift.

SPESIFIKASJONER
Måler lekkasjestrøm med 3 mA-områder og 1 µA av oppløsningen, for nøyaktig overvåking av nedbryting av isolasjon
Bredt utvalg av målinger, fra 1 µA opptil 60 A, for alle installasjonsbehov
Avansert skjerming for å sikre nøyaktige resultater når målingen skjer i nærheten av andre ledere
Konstruksjonen på tangen med lang varighet tåler over 50 000 operasjoner, ekstra robusthet som forlenger levetiden på lekkasjetangen.
Lekkasjestrømtester som er enkel å ha med seg, lommestørrelse, med bred kjeftstørrelse på 40 mm (1,5 tommer)
Nyttig Display-Hold-knapp for å fange lekkasjestrømavlesninger på steder som er vanskelige å nå
Automatisk avstengning, med varslingslyd, sparer batteriene
Samsvar med IEC1010 og EMC-standard for pålitelige målinger
Imøtekommer alle applikasjons- og ytelsesklasser i sikkerhetsstandardene VDE0404-4 og VDE0702 for lekkasjestrøm og differensialstrømmåling på elektrisk utstyr
DOKUMENTASJON