Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_3000_FC

Fluke 3000 FC trådløst multimeter

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Se det. Lagre det. Del det.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLK-3000FC
BESKRIVELSE

Alle fakta, ute i felten. Fluke 3000 FC sann RMS trådløst multimeter med Fluke Connect®-app og ShareLive™-videosamtaler.

Fluke 3000 FC trådløst multimeter er nøyaktig, pålitelig og brukervennlig, den ideelle løsningen for profesjonelle teknikere. Fluke 3000 FC er uavhengig testet for sikker bruk i miljøer med CAT IV 600 V / CAT III 1000 V, og det har alle funksjoner du trenger for å feilsøke og reparere mange problemer i elektriske og elektroniske systemer.

Fluke 3000 FC gir deg spennings- og strømmåling med sann RMS, oppløsning på 6000 tellinger, manuelt og automatisk verdiområde samt frekvens-, kapasitans-, motstands-, kontinuitets- og diodemålinger. I tillegg gir Fluke 3000 FC mer enn 0,09 % grunnleggende nøyaktighet, et digitalt display som viser inntil tre sekundære målinger fra eksterne moduler samt skarp, hvit bakgrunnsbelysning.

Arbeid trygt i nærheten av elektriske paneler samtidig som du har på deg mindre verneutstyr

Fluke 3000 FC trådløst multimeter med sann RMS og Fluke Connect trådløse testverktøyer setter verktøy, ikke kroppen din, i nærheten av strømførende elektriske tavler. Det er enkelt. Bare koble fra strømmen til skapet, åpne tavlen mens du har på deg personlig verneutstyr, og koble til de eksterne modulene, enten de er spenningsmoduler, strømtenger, fleksible strømsløyfer eller termometere. Les deretter av resultatene på 3000 FC trådløst multimeter på trygg avstand. Du kan vise måleravlesninger, i tillegg til avlesninger fra inntil 3 trådløse moduler, samtidig som du reduserer faren for lysbuer ved at du holder deg unna farlige målesituasjoner.

Enda bedre er det at det trådløse multimeteret i Fluke 3000 FC-serien kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele måleresultater fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Det trådløse multimeteret i Fluke 3000 FC-serien med Fluke Connect®-appen har alt som trengs for praktisk testing og feilsøking av målinger.

  • AC- og DC-spenningsmålinger opp til 1000 V
  • AC- og DC-strøm med 0,01 mA oppløsning
  • Måling av kontinuitet, motstand, diodetest, kapasitans og frekvens
  • Registrering av MIN/MAKS
  • CAT III 1000 V, CAT IV 600 V, IP54

I tillegg måler Fluke Connect trådløst aktiverte moduler AC-, DC- og AC+DC-spenning, AC- og DC-strøm samt temperatur, og alle disse vises på det trådløse multimeteret i Fluke 3000 FC-serien. Velg en standard eller fleksibel tang for å måle AC-strøm. Bland og tilpass moduler for å passe dine unike målingsbehov. Les av den primære målingen på hovedskjermen samt opptil tre moduler samtidig. Modulene er tilgjengelige separat eller som en del av Fluke Connect-pakker.

SPESIFIKASJONER
DOKUMENTASJON