Kontakt Logg inn
Kontakt Logg inn
fluke_279_FC_with_iflex
fluke_279_FC_with_iflex
fluke_279_FC_kit_with_iflex
fluke_279_FC_kit_with_iflex

Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS inkl iFlex probe

Nortelco Electronics har fått ny webside og webshop

Nortelco Electronics AS ble Adeptor AS fra 1. januar 2022, men dine kontaktpersoner er de samme! Endringen gjelder områdene Elektronikk og Automasjon, og vi har fått ny webside:

Fluke 279 FC termo-multimeter med sann RMS hjelper deg med å finne, reparere, validere og rapportere mange problemer i det elektriske systemet raskt, så du kan være sikker på at problemene er løst.
Send forespørsel
1-2 uker leveringstid
Produktnummer: FLUKE-279FC/IFLEX
BESKRIVELSE

Finn problemene umiddelbart

Termografi-multimetere er førstehånds feilsøkingsverktøy for elektrisk utstyr. De kan undersøke overopphetede punkter i høyspentutstyr og transformatorer og finne varmgang i sikringer, ledninger, isolatorer, kontakter, skjøter og brytere. Skanning med termokameraet til 279 FC avslører raskt, og på trygg avstand, mange elektriske problemer. Termo-multimeteret er en kombinasjon av to verktøy, som gjør jobben lettere og øker produktiviteten.

Utvidet funksjonalitet

Kompatibelt med iFlex® (en fleksibel strømtang) for å utvide målemulighetene og komme til trange steder som er vanskelige å nå, for strømmåling (opp til 2500 A AC). Den store LCD-fargeskjermen gjør visning av bilder og avlesninger enklere og tydeligere. Det oppladbare batteriet som varer i 10 timer, gjør at du kan jobbe hele dagen under normale forhold.

Kommuniser resultatene

Med innebygd Fluke Connect® kan du overføre resultatene trådløst til en smarttelefon og spare tid på rapportering for å validere at jobben er fullført. Feilsøk bedre ved å få trendvisning og overvåking av målingene direkte på smarttelefonen din. Opprett og send rapporter på e-post direkte fra felten.

SPESIFIKASJONER
Multimeter med alle funksjoner og integrert termografi
15 målefunksjoner inkludert AC-spenning med lavpassfilter, DC-spenning, motstand, kontinuitet, kapasitans, diodetest, min./maks./gj.snitt, AC-strøm (med iFlex) og frekvens
Termografi avdekker mange elektriske problemer raskt og sikkert og eliminerer behovet for tidkrevende testing og validering
To-i-ett-verktøy konstruert for å øke produktiviteten. Du vil ikke få behov for å dra tilbake til bilen eller kontoret for å hente et felles kamera eller vente på termograføren. Gjør mer på mindre tid!
iFlex bedrer målemulighetene – du kan komme til på trange steder som er vanskelige å nå og måle strøm opp til 2500 A AC
Konstruert for holdbarhet, bygget for å tåle fall på 3 m, dobbeltisolert med hevet gummihylster for økt beskyttelse
Trådløs lagring av målinger og bilder med smarttelefon på inntil 6,1 m avstand (fri sikt)
Bildeoppløsning 80 x 60
3,5"/8,89 cm LCD fargeskjerm
Oppladbart litiumion-batteri med nok kapasitet for en full arbeidsdag (10+ timer) ved normale forhold
Montert i USA
Tre års standardgaranti
Automatisk avslåing sparer batteriene
CAT III 1000 V, CAT IV 600 V målekategori
Tilleggsutsyr: Fluke i2500-10 eller i2500-18 iFlex® fleksible strømprober, Fluke BC500 vekselstrømlader og Fluke BP500 litiumion-batteri på 3000 mAh
DOKUMENTASJON